Foto: Medarbetare

S:t Larsgården

I Hallstahammar finner du församlinghemmet S:t Larsgården. Här har Hallstahammar-Kolbäcks församling stora delar av sin återkommande verksamhet.

Hur påverkar corona?

Nedanstående beskrivning gäller under normala omständigheter. När det gäller verksamheter följer vi myndigheternas restriktioner, men vi hoppas naturligtvis att vi snart kan använda våra lokaler ”på riktigt” igen.

På höjden i centrala Hallstahammar kan man se församlingens "nyaste" kyrka, S:t Lars kyrka. Strax nedanför sträcker församlingshemmet S:t Larsgården ut sig med sin röda tegelfasad.

Husmor Caisa Arvidsson ser med van hand och "öga för inredning" till att den som besöker församlingshemmet möts av en trevlig och inbjudande atmosfär. Inte sällan slår en doft av nybakat emot den som kliver in genom entrédörren för att besöka någon av alla de verksamheter våra medarbetare anordnar.

I S:t Larsgården kan du bland annat delta vid Öppet hus, soppluncher, samtalsgrupper i olika former, barn- och ungdomsverksamhet mm.

Församlingshemmet används ofta till dop- och begravningskaffen, och uthyrning av enskilda lokaler sker då och då till externa grupper.

Många av församlingens medarbetare har sina arbetsplatser här, och även församlingsexpeditionen ryms i denna byggnad. Kontaktuppgifter till expeditionen finner du här nedan.

Välkommen att besöka S:t Larsgården och våra verksamheter!

Adress S:t Larsgården

Vallongatan 6