Häljarps församling Besöksadress: Kustvägen 5, 26175 Asmundtorp Postadress: Box 17, 26107 Asmundtorp Telefon: +46(418)482700 E-post till Häljarps församling

Häljarps församling

Den lilla församlingen med det stora hjärtat.

Varför föddes Jesus i ett stall? Nicoline berättar om vad som hände då Jesus föddes. Dessutom bjuder vi på julfika och pysslar tillsammans en stund. Välkomna till Häljarps församlingsgård på självaste julafton den 24 december kl 10.

Julkrubban

Julens konserter i Asmundtorps kyrka

Klicka på bilderna om du vill veta mer. Alltid fri entré.

Julvandring 2018

Skolbarnen i församlingen kom och besökte Asmundtorps kyrka. Ett litet bildspel berättar vad vi fick höra. Klicka på bilden så får du också vara med.