Häljarps församling

Den lilla församlingen med det stora hjärtat.

Vi håller också sportlov i följande grupper; Öppet Hus, Musiklek, Gud och Spaghetti, Barnens eftermiddag, Barnkörer, Juniorkörer och tonårsgruppen. Välkomna tillbaka!

Vi har sportlov v 8

Vi träffas i Asmundtorps församlingshem och gästas av Swing and Sweet. Kvällsfika (30 kr) serveras från kl 17.45.

Allsångskväll - on 27 mars kl 18.30

Vi samtalar kring Molly Sandén, artist, programledare och röstskådespelare. Tofta sockenstuga, Ängahusvägen 3, Asmundtorp

Tofta Tankestuga - to 28 feb 18.30 - Molly Sandén

Den 9 mars kl 10–14 öppnar vi dörrarna i Häljarps församlingsgård för den traditionella "Barnloppisen". Välkomna att fynda till barn och barnbarn.

Dags igen!

Vad behöver vi för att kunna bygga från idé till färdig skulptur?

Projektmöte – LEGO-bygge – 10 mars kl 14

Inför det gemensamma bygget av en skulptur i LEGO till någon av våra kyrkor är du välkommen till Tofta sockenstuga. Vad ska vi bygga? Vilken form? Till vilken kyrka? Vad behöver vi för att kunna bygga från idé till färdig skulptur? Alla är välkomna, det finns ingen övre åldersgräns. Kom och hjälp till med idéer, kunskap och glädje!