Häljarps församling

Den lilla församlingen med det stora hjärtat.

Ta med dig grannen, vännen och familjen!

Påskbuffé 21 april

Välkommen till husmors välfyllda påskbuffé!. Direkt efter gudstjänsten kl 11 i Asmundtorps kyrka fortsätter vi in till församlingshemmet och låter oss väl smaka. Ta med dig grannen, vännen och familjen!

Invigningen av Prästgården Ven

Trots lite kyligt väder värmde gemenskapen denna dag. Vill ni se mer bilder och några filmer ber vi er titta på vår facebooksida. www.facebook.com/haljarp