Häljarps församling Besöksadress: Kustvägen 5, 26175 Asmundtorp Postadress: Box 17, 26107 Asmundtorp Telefon: +46(418)482700 E-post till Häljarps församling

Häljarps församling

Den lilla församlingen med det stora hjärtat.

Nästa sammanträde: 23 oktober kl 18.30 i Asmundtorps församlingshem.

Kyrkofullmäktige

Vet ni om att alla är välkomna till Kyrkofullmäktiges sammanträde? Här sitter era representanter som bland annat beslutar om församlingens budget. Nästa sammanträde: 23 oktober kl 18.30 i Asmundtorps församlingshem.

En öppen och kravlös stilla mässa, to 25 okt kl 18.30 i Tofta kyrka. Vi startar kl 18 med en slät kopp kaffe/te för den som vill.

Sinnesromässor