Häljarps församling

kyrkoherde annarella hagenfeldt slutar

Kyrkoherden i Häljarps församling, Annarella Hagenfeldt har slutat sin tjänst. Sista dag för anställningen var 31 maj.

Kyrkorådets ordförande Margaretha Westman säger ”Jag förstår att kyrkoherden väljer att lämna. Kyrkorådet kommer att börja arbeta med att söka en ny kyrkoherde, det är en process som vi hoppas är färdig senare under hösten.”

För frågor hänvisas till Kyrkorådets ordförande Margaretha Westman, 070-756 54 15.

To 4 juni kl 18.30

Stilla gudstjänst i Tofta kyrka.

På grund av kyrkan storlek kan vi inte ha den öppen, med hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Av den anledningen flyttas annonserade gudstjänster till Asmundtorps kyrka.

Tofta kyrka

Sommarens församlingsblad ska delas ut den 29 maj. Har du inte fått den, och du bor i församlingen, ber vi dig kontakta expeditionen 0418-48 27 00 så skickar vi dig ett exemplar.

Snart i din brevlåda

Här samlar vi de gudstjänster som spelats in.

Se tidigare gudstjänster

Här samlar vi de gudstjänster som spelats in.

varje helgfri måndag–torsdag 11.30–15.30 samt fredag 11.30–17.00. Vissa dagar är dock kyrkan stängd på grund av renoveringsarbete. Håll utkik efter vår "öppen kyrka skylt".

Asmundtorps kyrka är öppen

I samband med corona / covid-19

Från den 26 april firar vi inte offentliga gudstjänster Häljarps församling tills vidare. Vi samlas inte till vanliga gudstjänster på söndagar. Vi ska göra allt för att hantera coronavirusutbrottet med största möjliga ansvar för liv och hälsa.