Häljarps församling Besöksadress: Kustvägen 5, 26175 Asmundtorp Postadress: Box 17, 26107 Asmundtorp Telefon: +46(418)482700 E-post till Häljarps församling

Häljarps församling

Den lilla församlingen med det stora hjärtat.

Lö 29 september 10–14 i Häljarps församlingsgård.

Alla är välkomna att fynda till syskon, barn och barnbarn!

OBS! Endast kontant betalning!
Barnvagnar måste parkeras utanför på grund av trängsel.

Barnloppis

Lö 29 september 10–14 i Häljarps församlingsgård. Fynda allt som barn kan behöva; kläder, leksaker, skor, spel, böcker, vagnar, bilstolar och cyklar. Alla är välkomna att fynda till syskon, barn och barnbarn! OBS! Endast kontant betalning! Barnvagnar måste parkeras utanför på grund av trängsel.

Här samtalar vi om nytt och gammalt, skrattar och umgås. Kom när du vill och stanna så länge du önskar och kan. Måndagar kl 13–15.30 i Asmundtorps församlingshem.

Café – Mötesplatsen för alla

Onsdagar i Asmundtorp, kom och sjung!

Allsångskvällar

Onsdagar i Asmundtorp, kom och sjung!

Den 19 september är det visafton med Ingrid Lundkvist. Välkommen kl 18.30 till Tofta sockenstuga.

Församlingsafton

För dig som vårdar en närstående