Foto: Lotta Sundberg/IKON

Gudstjänster

En flicka sticker ner ett tänt ljus i sanden i en stor ljusbärare.

Rytmikgudstjänst

Söndagen den 17 september kl 11.00 i Asmundtorps kyrka. Med alla våra sinnen, med rörelse och musik upptäcker vi kyrkorummet tillsammans. En små- och storagudstjänst för hela familjen (med fokus på de allra minsta). Till sånger som du kanske känner igen från babyrytmiken eller musikleken dansar och sjunger vi. Vi tänder ljus och gör en sinnesvandring i kyrkan. Efter gudstjänsten bjuds det på fika som är anpassad till både de minsta och de lite större

Två barn skrattar i kyrkbänken.

Mässa med små och stora

Söndagen den 22 oktober kl 11.00 i Asmundtorps kyrka. En mässa för alla åldrar med barnen i centrum. Här finns det plats för liv och rörelse men också bön och stillhet tillsammans. Barnkörerna i Häljarp och Asmundtorp medverkar tillsammans med musiker under ledning av Emma Viberg och Karolina Larsson. Efter gudstjänsten serveras det kyrkkorv.

Dop

"Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla till lärjungar: döp dem i Fadern, Sonen och den helige Andens namn och lär dem hålla alla de bud jag har gett er. Och jag ska vara med er alla dagar till tidens slut" (Matt 28:18–20)

Konfirmation

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Vigsel

Ni har nu ingått äktenskap med varandra och bekräftat detta inför Gud och denna församling...

Begravning

Vi tackar dig för att du genom Jesus Kristus har skänkt oss det eviga livets gåva.

Swisha gärna kollekt

Vårt swishnummer är 123 349 03 56. Skriv ”kollekt” i meddelandefältet.