Konserter

Ritade pianotangenter på orange bakgrund med noter.

Lunchmusik i Asmundtorps kyrka

I samband med soppluncherna i församlingshemmet kl 12.30 tjuvstartar vi lunchen med musik från orgel eller flygel. Adriano spelar kl 12. Passa på att avnjuta båda. Vi ses den 9 december, 3 februari, 23 februari, 31 mars, 28 april och 9 juni.

Ett luciatåg i en kyrka.

OBS! ÄNDRING Luciahögtid – sö 12 december

Med anledning av de nya restriktionerna kan vi inte fylla kyrkan till bredden som vi önskade. Vi kommer därför att endast bjuda in barnens anhöriga.

Gospelgudstjänst - sö 19 december kl 18

Församlingens nystartade kör Häljarp Gospel och kompband under ledning av Karolina Larsson. Asmundtorps kyrka

JS Bach: H-moll mässan - Sö 6 januari kl 18

Solister, kör och orkester ur Ensemble Hven. Asmundtorps kyrka. H-mollmässan är på många sätt ett av musikhistoriens märkligaste och mäktigaste verk. Den speglar 25 år av Bachs produktion. Den är tonsättning av den kristna mässans ordinarium (fasta texter) på latin.

Musikgudstjänst – Sö 9 januari kl 11

Invigning av stora orgeln. Christmas Carols framförs av Ensemble Hven under ledning av Adriano Gaglianello. Anders Johnsson organist. Asmundtorps kyrka.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär att vi kan bli tvingade att ställa in med kort varsel. Är du osäker, kontakta ansvarig för respektive grupp eller församlingsexpeditionen 0418-48 27 00.