Gravskötsel

Som gravrättsinnehavare har du möjlighet att köpa skötsel av graven. För närvarande ser möjligheterna i Grästorps pastorat ut så här:

Du kan köpa skötsel för 10 år vilket kostar 10 000. Det som ingår är plantering av vår och sommarblommor samt vinterprydnad till allhelgonahelgen. Växterna vattnas och rensas. Vid behov sker jordförbättring och tvättning av sten.

Grästorps pastorat arbetar nu med att ta fram nya avtal för gravskötsel. Mer information kommer presenteras här på hemsidan.

Vill du teckna skötselavtal kontakta pastorsexpeditionen 0514- 585 60 eller skicka e-post till grastorps.pastorat@svenskakyrkan.se