Foto: Johannes Frandsen / Ikon

Mat och gemenskap

Det blir många olika samtalsämnen över borden när olika åldrar möts. Det är helt enkelt trevligt att äta tillsammans.

Farstastrandkyrkan

Ekologisk lunch

Vi börjar med mässa kl.12.00 för att sedan träffas kring en ekologisk lunch. Vegetariskt alternativ finns också.
När: Onsdagar 12.30-13.30. 55kr/vuxna. Kontant eller swish. Under sommaren serveras kaffe/te med smörgås (30 kr).
Var: Farstastrandkyrkan, Brunskogsbacken 17, Farsta strand

Gunillas café

Kom in i värmen och sitt ned en stund. Husmor Gunilla serverar gott fika för en billig peng, prata med andra eller bara sitta ned och hämta kraft.
När: Sommaruppehåll
Var: Farstastrandkyrkan, Brunskogsbacken 17, Farsta strand

Söderledskyrkan

Sommarmat i Rosengården

Ibland kan det vara skönt att slippa laga middag. Öppet för alla. Vegetariskt aternativ finns också. 55 kr/vuxen. Kontant eller swish. Barn äter gratis i vuxet sällskap.
När: Onsdagar 16.30-18.00 t o m 17/12.
Plats: Rosenträdgården, Söderledskyrkan

Ekologisk middag

När: Onsdagar 16.30-18.00 mellan 24/8-21/12.
Plats: Hökarängssalen, Söderledskyrkan

Stora sköndals kyrka

Sopplunch

Servering av hemlagad soppa. Ingår kaffe/te och smörgås.
I anslutning till sopplunchen finns det möjlighet att gå på lunchkonsert kl. 12.15.
50 kr/vuxen. Kontant eller swish. Barn äter gratis i vuxet sällskap.
När:
11.30-13.00 mellan 15/9 - 8/12.
Plats: Stora Sköndals kyrka, Skönstaviksalen.

Centrumkyrkan

Sopplunch

Servering av hemlagad soppa. Ingår kaffe/te och smörgås.
I samband med sopplunchen finns det möjlighet att gå på lunchkonsert. 50 kr/vuxen. Kontant eller swish. Barn äter gratis i vuxet sällskap.
När: 11.30-12.30 mellan 8/9-15/12.
Plats: Centrumkyrkan, Farstaplan 15

Menyer för minnesstunder

Farsta församling hjälper er gärna med catering i samband med begravningar. Här hittar du våra menyer.

Närbild på två kaffekoppar på fat och hallongrottor.

Mötas & Umgås

Aktiviteter och mötesplatser för alla åldrar!

Lunchmusik

”Soppa för magen och musik för själen!" Våra egna musiker tillsammans med gästande artister spelar ett varierat program, alltifrån klassiskt, visa, schlager, pop till opera! .