Gågrupp i Farsta strand

Vill du komma ut en stund mitt på dagen och promenera med andra daglediga? Då är du varmt välkommen till Farsta strand.

I lugn takt går vi en runda längs den vackra strandpromenaden och avslutar vid Farstastrandskyrkan. Ta på dig varmt, ha bra skor. Vi bjuder på fika under promenadens gång. Vi går i lugn takt i cirka 45 - 60 min.

När? Onsdagar (start ons 25 januari), samling 10.15-10.30 vid Coop utanför Farsta strands tunnelbana. Kl. 10.30 går vi i väg. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp. Vid ostadigt väder ställer vi in.
Övrigt: Vill man så är man varmt välkommen efteråt på Veckomässa kl. 12.00 i Farstastrandskyrkan och efterföljande lunch (60 kr) runt 12.30. Man gör det som passar en själv bäst.

Har du frågor? Kontakta Birgitta Stolt, diakon 08-683 63 77 eller birgitta.stolt@svenskakyrkan.se