Våra samlingslokaler

Välkommen att hyra lokal av Färingsö församling. Vi har fina lokaler nära tre av våra kyrkor samt i Stenhamra. Vi hyr ut lokaler till olika ändamål men främst i samband med dop eller begravning. I samband med detta är lokalhyran avgiftsfri. Annars är du välkommen att höra av dig för att få aktuella taxor.

Kyrkstugan i Sånga

Kyrkstugan är nyligen renoverad till en lantligt stil med rejäla möbler i barockstil och med ett sobert färgval.

Klockaregården Hilleshög

Den gamla klockaregården är öppen vid kyrkkaffe och som lokal för mindre sällskap. Huset ligger ett stenkast från Hilleshögs kyrka.

Färentuna församlingshem

Församlingshemmet ligger vid Färentuna kyrka. Det är en mötesplats för flera av våra verksamheter.

Stenhamra församlingsgård

En arbetsplats och mötesplats. Du är välkommen att titta in - med eller utan ett direkt ärende!