Other languages with Google Translate

Kyrkornas Second hand

Butiken drivs av Färingsö församling, Ekerö Pastorat och Mälarökyrkan med stöd av PMU/Interlife.

VÅRT ARBETE
Kyrkornas Second Hand drivs av Färingsö församling, Ekerö Pastorat och Mälarökyrkan med stöd av PMU/Interlife. I butiken finns förutom böcker, tidningar, möbler, kläder, inredning, elektonik, leksaker, serietidningar, porslin även ett café med bland annat hembakade bullar, saft och kaffe.

Övverskottet från verksamehten skickar vi främst genom, PMU (Pingstmissionens Utveckingssamarbete) och Svenska Kyrkans Internationella arbete.

Butiken bemannas av volontärer från församlingarna.
Tack till alla er som gör detta möjligt!

Butiken öppen: tisdagar 17.00-19.30  & lördagar 10.00-14.00.
Inlämningen öppen: tisdagar 13.00-19.30 & lördagar 10.00-14.00.
Avvikelser kan förekomma se Facebooksidan och hemsidan för aktuell information.

Besöksadress: Kyrkornas Secondhand, Troxhammar Gård, Färingsö, Ekerö kommun.

Med bil från Brommaplan: Kör mot Ekerö, efter Lindö tunnel, i rondellen, tag höger mot Stenhamra. Efter ca 4 km passera Färingsö Trä på vänster sida. Nästa korsning sväng höger (mitt emot golfbanan) sen direkt vänster vid vår skylt upp till stora parkeringen. Det finns även parkeringsplatser bakom huset.

Med buss från Brommaplan: Tag buss mot Stenhamra/Färingsö. Kliv av vid busshållsplats "Troxhammar". Fortsätt framåt ca 200 m till butiken, en stor röd lada.

VOLONTÄR
Kyrkornas Secondhand drivs främst med volontärarbete och vi behöver bli fler! Vi söker ständigt efter glad och engagerad personal. Att jobba som volontär hos oss innebär att man är med i ett meningsfullt arbete tillsammans med bra kollegor. Vi försöker anpassa arbetstider och arbetsuppgifter så det ska passa individen.

Hör av dig till secondhand@malarokyrkan.se eller ring på tel 08-560 250 60. Då kommer du få vara med på en första träff med nya volontärer, där du får höra mer om vad jobbet innebär. Välkommen!