Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon:+46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmation

Vad är viktigt för ett gott liv? Vem är jag och vem vill jag vara? När du är konfirmand finns möjlighet att fundera på sådant som vi kanske inte gör varje dag. Du får också ta reda på vad kristen tro är, åka på läger, lära känna nya människor eller lära känna gamla vänner på nytt sätt. Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand!

Bild: Alex & Martin/IKON

SÖK SVAREN

Under konfirmandtiden får du kanske inte svar på alla dina frågor. Men du får veta mer om kristen tro, du får höra hur andra tänker, och kanske själv komma på vad du tycker och tror.

OLIKA GRUPPER

Valet är ditt och du kan välja den grupp som passar dig bäst oavsett var du bor. Det som är gemensamt för alla grupper är att det ingår runt tio gudstjänstbesök, läger och gemensamma upplevelsedagar. Konfirmandtiden avslutas med konfirmationsgudstjänst.

INGEN KOSTNAD

Ingenting av det vi gör under konfirmandtiden kostar några pengar. Våra läger är gratis. (Gäller ej ridkonfirmander)

DOP

Du behöver inte vara döpt eller tillhöra Svenska kyrkan för att vara med i en konfirmandgrupp. Om du väljer att konfirmeras så döps du under konfirmandtiden.

FRÅGOR?

Är du osäker? Hör gärna av dig till oss eller anmäl dig och var med från början för att prova på! Hör av dig till vår konfirmationssamordnare - se kontaktuppgifter här intill.

På vår nationella webbplats kan du läsa mer om konfirmation >>

@ungaisvenskakyrkaneslov #konfaeslov

Bild: Erika Heil-Utbult