Ungdomskväll och Ungdomsmässa

Ungdomskväll
En mötesplats för dig som vill träffa vänner i kyrkan eller är nyfiken på vad kyrkan är för något. Vi träffas varje torsdagskväll i Petruskyrkan och diskuterar livet och tron, leker, spelar musik eller har drama. Varje gång bjuds det också på fika så klart!

Tid: Varje torsdag kl. 19.00-21.30 (ej under skollov).
Plats: Petruskyrkan, Kyrkv. 27 i Stocksund
Kontakt: Niklas Utterhall, präst. 08-568 957 24, 070-259 00 68
e-post: niklas.utterhall@svenskakyrkan.se

Ungdomsmässa
Varje torsdag är det ungdomsmässa kl. 19.00. Gudstjänsten är anpassad för och utformad av ungdomar. Efteråt bjuds det på fika. Mässan kan vara ett tillfälle att stanna upp och hämta ny energi, eller varför inte tända ett ljus för någon som du tänker mycket på just nu?

Tid: Varje torsdag kl. 19.00 (ej under skollov).
Plats: Petruskyrkan, Kyrkv. 27 i Stocksund.