En ung kvinna med mycket kortklippt hår applåderar bland publik i en kyrka.

Föreläsningar

Här hittar du information om våra kommande föreläsningar. Du kan också se gamla föreläsningar som har filmats. Länkarna ligger här nedan. Varmt välkommen!

Söndag i Danderyds kyrka – ”För att världen ska räddas”  med Jan Eliasson

Ett samtal mellan Jan Eliasson, tidigare bitr. generalsekreterare i FN, & Kristin Molander, kyrkoherde, om engagemang, hopp, mod och att hålla ut och stå kvar även när det känns hopplöst och att våga vara modig trots att man är rädd.
Sång av VOX, Ceciliakören och VocAlice, Kerstin Evén. Anders Henriksson, piano.
Efteråt blir det bokmingel i Församlingens Hus med försäljning av boken ”Ord och handling: ett liv i diplomatins tjänst”.
Tid: söndag 23 oktober kl. 16.00.
Plats: Danderyds kyrka, Angantyrv. 41

Titta på tidigare föredrag

Här nedan hittar du länkar till föreläsningar med bland andra Ulrika Knutsson, Ola Larsmo och Stina Oscarson under ledning av prästen Jenny Karlsson.