Sockenstugan

Dr Abrahams Väg 23

Sockenstugan är en mycket uppskattad lokal med sina stämningsfulla och vackra rum som bjuder på en levande miljö och en länk till det förflutna. Den gamla prästgården vid Bromma kyrka är ett av Stockholms äldsta trähus och härstammar från 1600-talet. Huset är finkänsligt restaurerat.

Sockenstugan används idag som serveringslokal i anslutning till begravningar, bröllop och dop. I sockenstugan finns 60 sittplatser.

April–oktober 2019 kommer sockenstugan vara stängd för renovering.

För bokning av sockenstugan ringer du Bodil Hansen på telefonnummer 08-564 355 13. Du bokar både lokal och husmor.

För menyförslag och priser pratar du med Suzanna Ingvarsdotter Fjelkman på telefonnummer 070-747 07 64.

Du kan läsa mer på Sockenstugans egna hemsida.