Lunchandakt och soppa

Varje tisdag från och med den 7 september möts vi i en stillsam andakt. Därefter bjuder husmor Carin in till lunch med hennes hemlagade ekologiska soppa.

Lunchandakt och soppa i Famnen

Varje tisdag under terminstid bjuder vi in till andakt kl. 12.00. Efter andakten äter vi soppa tillsammans. Soppan kostar 30 kr. Ingen föranmälan.
Tid:
tisdagar kl. 12.00

Plats: Famnenkyrkan, Stopvägen 120

En andakt är en enklare form av gudstjänst. Den innehåller bön, bibelläsning och sång. Ordet andakt har sitt ursprung i tyskans andenken som betyder att tänka på något.

Varje människa kan möta Gud när som helst och hur som helst i sin ensamhet. Men det finns en kraft i att möta Gud tillsammans. Vi befinner oss i olika skeden i vår tro, och växer på olika sätt, och vi behöver varandra för att förstå och inspireras.

Du som vill delta är välkommen, precis som den du är.

Carin Hildebrand

Husmor