Lunchandakt och soppa

Varje tisdag möts vi i en stillsam andakt. Därefter bjuder husmor Carin in till lunch med hennes hemlagade ekologiska soppa.

Lunchandakt och soppa i Famnen

Varje tisdag under terminstid bjuder vi in till andakt kl. 12.00. Efter andakten äter vi soppa tillsammans. Soppan kostar 30 kr. Ingen föranmälan.
Tid:
tisdagar kl. 12.00

Plats: Famnenkyrkan, Stopvägen 120

Just nu har lunchandakterna sommaruppehåll, men vi är tillbaka igen den 27 augusti. Vi ses då!

En andakt är en enklare form av gudstjänst. Den innehåller bön, bibelläsning, sång och en stund för tysnad och stillhet. Ordet andakt har sitt ursprung i tyskans andenken som betyder att tänka på något.

Varje människa kan möta Gud när som helst och hur som helst i sin ensamhet. Men det finns en kraft i att möta Gud tillsammans. Vi befinner oss i olika skeden i vår tro, och växer på olika sätt, och vi behöver varandra för att förstå och inspireras.

Du som vill delta är välkommen, precis som den du är.