Foto: Hanna Balan/Unsplash

Lunchandakt och soppa – varje torsdag i Ängby

Nu har torsdagarnas LUNCHANDAKT OCH SOPPA startat i Ängbykyrkan. Efter andakten serverar husmor Carin hemlagad soppa i församlingshuset.

Lunchandakt och soppa
På torsdagar bjuder vi in till stilla andakt kl 12.00  i Ängbykyrkan. Efter andakten äter vi soppa tillsammans. Soppan kostar 30 kr. Ingen föranmälan.
Plats: Ängbykyrkan, Kyrkbacken 9

En andakt är en enklare form av gudstjänst. Den innehåller bön, bibelläsning och sång. Ordet andakt har sitt ursprung i tyskans andenken som betyder att tänka på något.

Varje människa kan möta Gud när som helst och hur som helst i sin ensamhet. Men det finns en kraft i att möta Gud tillsammans. Vi befinner oss i olika skeden i vår tro, och växer på olika sätt, och vi behöver varandra för att förstå och inspireras.

Du som vill delta är välkommen, precis som den du är.