Säve församlingshem

Intill Säve kyrka ligger församlingshemmet. Här bedrivs flera verksamheter under veckorna och förskolan Fisken har sina lokaler här. Det finns även en uthyrningslokal som ofta nyttjas i samband med dopkalas och begravningskaffe.

Församlingssalen rymmer 100 personer och i köket finns det mesta du kan behöva i samband med att du hyr. När du bokar lokalen (Expeditionen 031-17 98 00) får du telefonnumret till vår vaktmästare och du kan därefter bestämma en tid då du kan komma och titta på lokalerna om du så önskar. Det är även av vaktmästaren som du kvitterar ut lånenycklar ett par dagar före det du ska ha lokalen.

Vi fakturerar en avgift på 700 kronor när du hyr lokalen för kyrkliga handlingar (dop, vigsel, begravning). Läs mer om uthyrning här.

I församlingshemmet i Säve inryms även  förskolan Fisken.