Foto: Emma Svensdotter

Säve församlingshem

I anslutning till Säve kyrka ligger församlingshemmet. Här finns en uthyrningslokal som ofta nyttjas i samband med kyrkliga handlingar.

Församlingshemmet har en lokal som kan hyras i samband med dop, kyrklig begravning (minnesstund) eller vid kyrklig vigsel. Föreningar, kommun och företag kan i vissa fall hyra våra lokaler, vid intresse kontakta oss på 031-17 98 00.

Församlingssalen
Församlingssalen är en stor och luftig sal som rymmer max 100 personer. Kostnad från 1000 kr. Lokalen har även ett tillhörande kök som har det mesta du kan behöva i samband med att du hyr salen.

INFORMATION HYRA LOKAL

Om du vill hyra en lokal, kontakta expeditionen på telefon 031-17 98 00 eller via e-post backapastorat.bokning@svenskakyrkan.se

När du bokar får du även kontaktuppgifter till våra vaktmästare för utlämning av nycklar och praktiska detaljer.

Adress till Säve kyrka

Svensbyvägen, 423 70 Säve

Hitta till Säve kyrka med Google Maps

Vill du ha en rundvandring av kyrkan, t.ex. inför en vigsel går det bra att kontakta vår expedition på tfn: 031-17 98 00 eller e-post: backa.pastorat@svenskakyrkan.se