Kärra församlingshem

I församlingshemmet i Kärra hittar du förskolan Duvan, personallaget i distrikt Kärra/Säve samt många varierande verksamheter.

Under 2013 genomgick församlingshemmet en om- och tillbyggnation. Resultatet har blivit fantastiskt fina och fräscha lokaler med plats för många parallella verksamheter. Här erbjuder vi verksamhet för barn, ungdomar, vuxna och våra seniorer.

Stora salen hyrs ut i samband med dop, vigsel och begravning. Den rymmer 100 personer och i köket finns det mesta du kan behöva i samband med att du hyr. När du bokar lokalen (Expeditionen 031-17 98 00) får du telefonnumret till vår vaktmästare och du kan därefter bestämma en tid då du kan komma och titta på lokalerna om du så önskar. Det är även av vaktmästaren som du kvitterar ut lånenycklar ett par dagar före det du ska ha lokalen.

Vi fakturerar en avgift på 700 kronor när du hyr lokalen för kyrkliga handlingar (dop, vigsel, begravning). Läs mer om uthyrning här.

I Kärra församlingshem har även förskolan Duvan sina lokaler och personalen i distrikt Kärra/Säve har församlingshemmet som arbetsplats.