Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Backa pastorat Besöksadress: Backa Kyrkogata 6-8, 42258 Göteborg Postadress: Box 4044, 42204 Hisings Backa Telefon:+46(31)179800 E-post till Backa pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kärra församlingshem

I församlingshemmet i Kärra hittar du förskolan Duvan, personallaget i distrikt Kärra/Säve samt många varierande verksamheter.

Under 2013 genomgick församlingshemmet en om- och tillbyggnation. Resultatet har blivit fantastiskt fina och fräscha lokaler med plats för många parallella verksamheter. Här erbjuder vi verksamhet för barn, ungdomar, vuxna och våra seniorer.

Stora salen hyrs ut i samband med dop, vigsel och begravning. Den rymmer 100 personer och i köket finns det mesta du kan behöva i samband med att du hyr. När du bokar lokalen (Expeditionen 031-17 98 00) får du telefonnumret till vår vaktmästare och du kan därefter bestämma en tid då du kan komma och titta på lokalerna om du så önskar. Det är även av vaktmästaren som du kvitterar ut lånenycklar ett par dagar före det du ska ha lokalen.

Vi fakturerar när du hyr lokalen för vigsel och begravning, men vid dop i någon av Backa pastorats kyrkor är det gratis att låna lokal för dopkalas. Läs mer om uthyrning här.

I Kärra församlingshem har även förskolan Duvan sina lokaler och personalen i distrikt Kärra/Säve har församlingshemmet som arbetsplats.