Kärra församlingshem

I anslutning till Kärra kyrka ligger församlingshemmet och har en lokal som är möjlig att hyra, stora salen.

Församlingshemmet har en lokal som kan hyras i samband med dop, kyrklig begravning (minnesstund) eller vid kyrklig vigsel. Föreningar, kommun och företag kan i vissa fall hyra våra lokaler, vid intresse kontakta oss på 031-17 98 00.

Stora salen
Stora salen rymmer max 60 personer. Kostnad från 1000 kr. Vid uthyrning finns kök med det mesta du kan behöva till ert förfogande.

INFORMATION HYRA LOKAL

Om du vill hyra en lokal, kontakta expeditionen på telefon 031-17 98 00 eller via e-post backapastorat.bokning@svenskakyrkan.se

När du bokar får du även kontaktuppgifter till våra vaktmästare för utlämning av nycklar och praktiska detaljer.

Vill du bjuda på en kopp?

I Kärra församlingshem samlas gamla kaffekoppar in för att visas upp, synas och minnas. Vill du skänka en kopp med fat av äldre modell, är du välkommen att lämna in den. Kontakt: Anki Rundberg.

Adress till Kärra kyrka

Kärra Kapellväg 4, 425 30 Hisings Kärra

Hitta till Kärra kyrka med Google Maps

Vill du ha en rundvandring av kyrkan, t.ex. inför en vigsel går det bra att kontakta vår expedition på tfn: 031-17 98 00 eller e-post: backa.pastorat@svenskakyrkan.se