Församlingshem och expedition

I ett och samma hus rymmer vi församlingshemmet, förskolan Lammet och vår expedition.

Precis nedanför Backa kyrka ligger vårt församlingshem. Däri rymms det flera verksamheter och det är även här som vår expedition finns.

Frukost för kvinnor, körer, damernas och herrarnas eller babymassage - dessa grupper och många många fler huserar här under veckan.

Församlingshemmets lokaler används också vid uthyrningar till dopkaffe, begravningskaffe eller vigselmottagningar. Med ett komplett kök och stora fönster så är lokalerna mycket uppskattade.

På expeditionen kan du få hjälp med in- och utträden, hyra lokalen, anmälan till olika verksamheter/grupper.

Huset har sin huvudentré på mitten av byggnaden i form av en stor blå dörr.