Foto: Magnus Aronsson/IKON

Verksamhet i Åmål

Aktiviteter för barn 0-12 år. Höstterminens gruppverksamheter (med undantag för barnkörerna) är med anledning av nya restriktioner för Covid-19 avslutade. För mer information, välkommen att kontakta oss.

Aktiviteter för barn 0-6 år
P.g.a. renovering sker All verksamhet i Frälsningsarméns lokal, Lunnegatan 17.

Babycafé  (obs. anmälan)

Torsdagar - avslutad för terminen
Vi har Corona-anpassat vår verksamhet och begränsar antalet vuxna i varje grupp till 10 personer. Vi sjunger ungefär 30 min och sen fikar vi inom respektive grupp.

Barn 0-5 månader kl. 10.30
Barn från 6 månader kl. 09.30

Anmälan och information Birgitta Lindh tel. 0532-60 78 86 eller e-post birgitta.i.lindh@svenskakyrkan.se

För barn 0-2 år tillsammans med föräldrar. Kom och sjung med ditt barn.
Fika finns, lämna gärna frivillig gåva.
Ledare: Birgitta Lindh, Ellinor Wiman och Elisabeth Tisell

Kyrkans öppna förskola

Frälsningsarméns lokal. Tillfällig lokal för verksamhet under renovering. Foto: Åmåls församling

Fredagar kl: 09.30-12.00 - avslutad för terminen
För barn 0-6 år tillsammans med vuxen. Detta är en öppen verksamhet, ingen anmälan behövs. Vi träffas utomhus och tar promender. Fredag 6/11 går vi till Örnäs. Vi går från Frälsningarmén kl. 10.00 och är tillbaka ca 12.00.  För er som önskar går det att ansluta vid Örnäs. Ta med eget fika och något att sitta på.

Ledare: Elisabeth Tisell och Fredrik Tacacho

Aktiviteter för barn 6-12 år

Miniorerna/Upptäckarna

(OBS! anmälan)
Torsdagar kl. 16.30-17.40 - avslutad för terminen
För barn från 6 år t.o.m. åk 2.
Vi träffas vid Frälsningsarméns lokal, Lunnegatan 17,  se karta (Eniro) och planerar att vara ute så mycket och länge som det går, så det är viktigt med kläder lämpade för utomhusvistelse.

Vi kommer att leka, pyssla lite, fika och upptäcka saker ute under hösten. Vid superdåligt väder och beroende på gruppens storlek kan även en del av verksamheten komma att bedrivas inomhus/i kyrkan.

Det är viktigt att barnen stannar hemma om de är det minsta sjuka.
Anmälan och information, ring tel. 60 78 62 eller 60 78 86
Ledare: Elisabeth Tisell, Birgitta Lindh och Camilla Strand

Gluggen

(OBS! anmälan)
Tisdagar kl. 15.00-17.00 Vi träffas utomhus vid Frälsningsarméns lokal, Lunnegatan 17,  se karta (Eniro). - avslutad för terminen
För barn som går i årskurs 3-6.
Kom till oss efter skolan och få ett mellanmål (kl. 15.00) och även hjälp med läxorna innan vi drar igång med annat kul. Vi pysslar, sjunger, leker och gör drama. Ibland åker vi på läger eller gör någon kul resa.
Anmälan, ring tel. 60 78 62 eller 60 78 67
Ledare: Elisabeth Tisell, Camilla Strand och Fredrik Tacacho

Barnkör

För dig som gillar att sjunga