Sommarens gudstjänster

Information om sommarens gudstjänster finner du i kalendern här nedan eller i appen kyrkguiden.

Christinae kyrka

Christinae kyrka har en omfattande verksamhet för alla åldrar. Musiklivet är rikt och präglar gudstjänstlivet. Christinae kyrka erbjuder många mötesplatser av olika slag där det finns tillfälle både till gemenskap och fördjupning. Välkommen!

Landskyrkan

På söndagkvällar kl 18.00 firas gudstjänst i Landskyrkan med stor betoning på musik och tid för egen reflektion. Gudstjänsten kan se olika ut men är en plats för stillhet och eftertanke och en källa till livsmod och hopp.

Stockslyckekyrkan

Stockslyckekyrkan är en kyrka för alla åldrar. Vi kallar ofta Stockslyckekyrkan för "Vardagskyrka" då det under veckorna sjuder av liv och rörelse i våra lokaler. Här finns många tillfällen för barn, unga, medelålders och äldre att träffas i olika sammanhang.

Hemsjö kyrka

Hemsjö kyrka är välkänd för sin fina akustik och är en eftertraktad kyrka att hålla konserter i. Det är vanligt att kyrkan används som inspelningslokal av konserter.

Ödenäs kyrka

Välkommen till Ödenäs församling! Här hittar du nyheter som rör verksamheten i församlingen.