Anmälan till konfirmation 2018/2019

Vad roligt att du är du vill konfirmera dig! Det finns olika typer av konfirmations-grupper som du kan anmäla dig till. Välkommen med din anmälan!

Är du döpt?

Välj en av följande grupper nedan.

Resekonfirmation - Berlin är fullbetecknad - din anmälan kommer hamnar på en reservlista. Då vi inte kan garantera en plats så vi uppmanar er att välja ett annat konfirmationsalternativ.

Äventyrskonfirmation är fullbetecknad - din anmälan kommer hamnar på en reservlista. Då vi inte kan garantera en plats så vi uppmanar er att välja ett annat konfirmationsalternativ.