I flyktinglägret i Myanmar får barnen gå i skolan.
Foto: Magdalena Vogt

Ge en gåva som företag

Att ge en gåva till Act Svenska kyrkan är att ge en annan människa ett hopp, en möjlighet och en framtid. Det finns många sätt för dig som företagare att stödja vårt arbete.

Vänföretag

Bli vänföretag till Act Svenska kyrkan! Välj att årligen stödja oss med ett valfritt belopp från 10 000 kronor.

Ni kan välja att antingen ge en generell gåva till vårt arbete eller till något av våra fokusområden. Det här får ni som vänföretag:

• Ett diplom
  • Tidningen Göra skillnad
  • Företagets namn publiceras på vår webbplats, så att ni stolt kan visa upp ert engagemang.

Act Svenska kyrkans vänföretag

Vad gäller vilka företag vi önskar samarbeta med följer vi samma principer som vid investeringar: människovärdesprincipen och förvaltarskapstanken.

Mamma håller om sin dotter. De ler mot kameran.

Fonder och aktiegåvor

Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? Då kan du fondspara i Swedbank Robur Humanfond. Du kan också välja att skänka din aktieutdelning.

Tre flickor i sex års åldern sjunger och leker. De är lite smutsiga och har färgglada kläder på sig.

Stöd ett fokusområde

Tillsammans arbetar vi för alla människors rätt till ett värdigt liv. Din gåva till Act Svenska kyrkan används där den behövs bäst just nu. Du kan också välja att rikta din gåva till ett specifikt fokusområde, det som ligger dig närmast om hjärtat.

Runda upp

Är du ett företag med kassaverksamhet? Gå med i Runda upp och välj samverkan med Act Svenska kyrkan. Du stärker ditt varumärke, engagerar din personal och erbjuder ett enkelt sätt för både dem och kunderna att bli vardagshjältar.

Gammal och ung håller hand

Act Svenska kyrkans vänföretag

Här visas de företag som årligen stödjer Act Svenska med en gåva på minst 10 000 kronor.