Norrtälje-Malsta församling

Kontakt

Norrtälje-Malsta församling Besöksadress: Kyrkog. 4, 76130 Norrtälje Postadress: Box 15, 76121 NORRTÄLJE Telefon: +46(176)77430 E-post till Norrtälje-Malsta församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Norrtälje-Malsta församling

Välkommen till Norrtälje-Malsta församling. Vi finns med i livets alla skeden!

Kyrkoherde Mika Wallander

Kyrkoherden har ordet

Kyrkoherde Mika Wallander

Information om gudstjänster och konserter

Kommande helger i Norrtälje-Malsta församling

Information om gudstjänster och konserter

Här hittar du programmet för höstterminen!

Musik i Norrtälje kyrka

Här hittar du programmet för höstterminen!

Barnrytmik

Vi planterar ljung i slutet av september och lägger ut vinterkransar inför Allhelgonahelgen. Kapellet är öppet Alla Helgons Dag den 4 november lördagen. Välkommen att delta i musik och andakt samt att tända ljus.

Höstaktuellt från kyrkogårdsförvaltningen

I Svenska kyrkan kan man vara medarbetare på många sätt. Som ideell, förtroendevald eller anställd.

Ideellt arbete och volontärarbete