Tikva - kristen meditation

Är du stressad, har ont eller bara behöver slappna av? Testa Tikva! Tikva är en träningsform som bygger upp självkänslan.

Kroppsövningarna är enkla och effektiva för smidighet, andning och blodcirkulation. Under passet får du höra uppmuntrande ord som bygger upp, förändrar tankar och ger dig positiva bilder av dig själv och din omgivning. Ordet Tikva är hämtat från hebreiskan och betyder hopp, som i förhoppning, att hoppas eller tro. Deltagarna är med efter egen förmåga – alla kan delta.

Tid: Sju onsdagar kl. 19.00–19.45.
Datum hösten 2019: 11 september, 25 september, 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 20 november och 4 december.
Plats: Andra våningen i Församlingshuset i Alvik.
Kontakt: Pauliina Rydman.