Foto: Mats Åsman

Dansmeditation

Vi rör oss till olika slags musik och rytm på ett kravlöst sätt. Vi rör oss utan handfattning och med avstånd i S:t Ansgars kyrka. Inga förkunskaper krävs. Här kan du läsa mer!

Dansmeditationen utgår från människors uråldriga lust att dansa till musik och i gemenskap med andra. Den är en del av en internationell rörelse och består av både koreograferade och fria rörelser.

Vi rör oss till olika slags musik och rytm på ett enkelt och kravlöst sätt. Med hjälp av vår andning och med både fria och repetitiva steg och rörelser, enskilt och i cirkel, övar vi oss att bli mer närvarande.

Vi rör oss utan handfattning och med avstånd.

Tid: Fyra torsdagar kl. 18.00–19.30. Den som vill kan stanna kvar efteråt en stund då vi avslutar med att dela våra tankar.
Datum våren 2023: 19 januari, 16 februari, 2 mars, 16 mars, 27 april, 11 maj
Plats: S:t Ansgars kyrka
Anmälan: Senast kvällen innan till Ingegerd Häller, gärna via sms 073-063 23 87
Ledare: Ingegerd Häller, ingegerd.haller@danshymn.se, Ingrid Isolde Grunde, 070-443 47 14