Foto: Alex Giacomini/IKON

Mötesplatser i vardagen

Gemenskap, samtal och glädje. Förgyll vardagen med att besöka någon av församlingens aktiviteter mitt på dagen. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför utgår verksamheter som riktar sig till människor över 70 år.

Café Västerled

Välkommen till Café Västerled som tills vidare blir promenader varannan måndag kl. 13.00 med start den 25 januari. Samling i Västerledskyrkan. Vi promenerar, fikar, umgås och samtalar. Medtag egen kaffetermos, vi bjuder på smörgås.
Tid: Varannan måndag kl. 13.00.
Vårstart: Måndag 25 januari.
Plats: Västerledskyrkan
Anmälan senast måndag kl. 9.00: Monika ”Monne” Larsson, gärna via SMS.

bibelstudiegrupp - UTGÅR TILLS VIDARE

Samtal om olika bibeltexter och teman. Gruppen tar sin utgångspunkt i kristen tro, men du behöver inte ha några förkunskaper eller kalla dig kristen för att vara med. Bibelstudiegruppen är en öppen grupp, så du behöver inte föranmäla dig eller förbinda dig att delta ett visst antal tillfällen utan kan komma när du har tid och intresse.
Kl. 12.30 firas en enkel mässa i S:ta Birgitta kyrka - utgår tills vidare.

Tid: Utgår tills vidare.
Plats: Samkvämsrummet i församlingshemmet bredvid S:ta Birgitta kyrka.
Ledare och kontakt: Håkan Holmlund.

Café Ansgar - utgår tills vidare

Gemenskap, andakt, kaffe, smörgås och kaka. Titta in en stund eller stanna hela tiden. Sittgympa kl. 12.50 för den som vill.
Tid: Utgår tills vidare.
Plats: Församlingshuset, Alvik.