Mötesplatser i vardagen

Gemenskap, samtal och glädje. Förgyll vardagen med att besöka någon av församlingens aktiviteter mitt på dagen.

bibelstudiegrupp

Samtal om olika bibeltexter och teman.. Gruppen tar sin utgångspunkt i kristen tro, men du behöver inte ha några förkunskaper eller kalla dig kristen för att vara med. Bibelstudiegruppen är en öppen grupp, så du behöver inte föranmäla dig eller förbinda dig att delta ett visst antal tillfällen utan kan komma när du har tid och intresse.
Kl. 12.30 firas en enkel mässa i S:ta Birgitta kyrka.

Tid: Tisdagar kl. 13.15–14.45
Plats: Samkvämsrummet i församlingshemmet bredvid S:ta Birgitta kyrka.
Period våren 2020: 7 januari–5 maj.
Ledare och kontakt: Håkan Holmlund,

Café Ansgar

Gemenskap, andakt, kaffe, smörgås och kaka. Titta in en stund eller stanna hela tiden. Sittgympa kl. 12.50 för den som vill.
Tid: Onsdag kl. 13.00–15.00.
Plats: Församlingshuset, Alvik.
Start våren 2020: Onsdag 8 januari.
Kontakt: Pauliina Rydman.

Café Västerled
Vi träffas för att fika, umgås och prata.  Samtal om stort och smått. Välkommen att vara med så länge du vill!
Tid: Varannan måndag kl. 13.00–15.00
Start våren 2020: Måndag 20 januari.
Plats: Västerledskyrkan
Kontakt: Monika ”Monne” Larsson.

Håkan Holmlund

Monika "Monne" Larsson