Foto: Alex Giacomini/IKON

Mötesplatser i vardagen

Gemenskap, samtal och glädje. Förgyll vardagen med att besöka någon av församlingens aktiviteter mitt på dagen.

Café Västerled

Välkommen till Café Västerled! Vi har öppet varje måndag kl. 13.00–15.30 i Västerledskyrkan till och med 5 juli. Vi träffas ute på terrassen för att fika, umgås, prata och ibland har vi program. Samtal om stort och smått. Andakt kl. 15.00. Välkommen att vara med så länge du vill!
Tid: Varannan måndag kl. 13.00-15.30.
Plats: Västerledskyrkans terrass.

bibelstudiegrupp - UTGÅR TILLS VIDARE

Samtal om olika bibeltexter och teman. Gruppen tar sin utgångspunkt i kristen tro, men du behöver inte ha några förkunskaper eller kalla dig kristen för att vara med. Bibelstudiegruppen är en öppen grupp, så du behöver inte föranmäla dig eller förbinda dig att delta ett visst antal tillfällen utan kan komma när du har tid och intresse.
Kl. 12.30 firas en enkel mässa i S:ta Birgitta kyrka - utgår tills vidare.

Tid: Utgår tills vidare.
Plats: Samkvämsrummet i församlingshemmet bredvid S:ta Birgitta kyrka.
Ledare och kontakt: Håkan Holmlund.

Café Ansgar

Gemenskap, andakt, kaffe, smörgås och kaka. Titta in en stund eller stanna hela tiden. Sittgympa för den som vill.
Tid: 13.00-14.30
Plats: Församlingshuset, Alvik.