Mötesplatser i vardagen

Gemenskap, samtal och glädje. Förgyll vardagen med att besöka någon av församlingens aktiviteter mitt på dagen.

bibelstudiegrupp

Samtal om olika bibeltexter och teman i den kristna tron. Gruppen tar sin utgångspunkt i kristen tro och lära, men du behöver inte ha några förkunskaper eller kalla dig kristen för att vara med. Bibelstudiegruppen är en öppen grupp, så du behöver inte föranmäla dig eller förbinda dig att delta ett visst antal tillfällen utan kan komma när du har tid och intresse.
Kl. 12.30 firas en enkel mässa i S:ta Birgitta kyrka.

Tid: Tisdag kl. 13.15–14.45.
Plats: Samkvämsrummet i församlingshemmet bredvid S:ta Birgitta kyrka.
Period våren 2019: 15 januari–7 maj.
Ledare och kontakt: Anita Elweskiöld.

Café Ansgar

Gemenskap, andakt, kaffe, smörgås och kaka. Titta in en stund eller stanna hela tiden. Sittgympa kl. 12.50 för den som vill.
Tid: Onsdag kl. 13.00–15.00.
Plats: Församlingshuset, Alvik.
Start våren 2019: Onsdag 9 januari.
Kontakt: Pauliina Rydman.

Anita  Elweskiöld