Foto: Johannes Frandsen Ikon

Öppen förskola och babycafé - stängt

Öppna förskolan och babycafé är stängt tills vidare på grund av de skärpta restriktionerna kring coronapandemin.

I Västerleds församling finns babycafé och öppen förskola. De är mötesplatser där föräldrar och andra vuxna kan knyta kontakter samt dela sina tankar och funderingar kring barn och föräldraskap. Här finns tid för att umgås och barnen får möta andra barn. Vid varje tillfälle är det samling med sånger och ramsor och en gång i månaden firas baby-/småbarnsgudstjänst. Det är en gudstjänst med musik, ljuständning och upplevelser utifrån barnen. I köket bjuds det på dryck, smörgås och kaka. Det finns också möjlighet att värma egen medtagen barnmat.

öppen förskola, S:t Ansgar, församlingshuset i alvik

Öppna förskolan är stängd tills vidare på grund av de skärpta restriktionerna kring coronapandemin.

För barn 8 månader–2 år tillsammans med vuxen i S:t Ansgars förskolas lokaler i Församlingshuset, Alvik. Här kan barn och vuxna leka och träffa nya och gamla vänner. Klockan 14.00 är det samling med sånger och ramsor. Fika finns och möjlighet att värma medhavd mat till barnen. Begränsat antal platser, lista att skriva upp sig på finns på anslagstavlan i entrén från klockan 13.15. Barnvagnsparkering utomhus med möjlighet att låsa fast, ta med lås.
Tid: Stängt tills vidare på grund av de skärpta restriktionerna kring coronapandemin.

öppen förskola, S:ta birgitta kyrka

För barn 0–5 år tillsammans med vuxen i barnlokalerna vid S:ta Birgitta kyrka. Här kan barn och vuxna leka och träffa nya och gamla vänner. Klockan 10.00 eller 14.00 är det samling med sånger och ramsor. Det finns fika och möjlighet att värma medhavd mat till barnen. Någon fredag i månaden är det disco.

Babycafé

Babycafé är stängt tills vidare på grund av de skärpta restriktionerna kring coronapandemin.

Vuxna med barn 0–8 månader är välkomna till barnlokalerna vid S:ta Birgitta kyrka. Här kan barnen vara på mysiga filtar, upptäcka genom leksaker anpassade för sin ålder och se och höra andra barn. Klockan 14.00 är det samling med sånger och ramsor. Det finns fika och möjlighet att värma medhavd mat till barnen.

Församlingspedagog och föreståndare i förskolorna

Anna  Höök

Anna Höök