Förskolebesök i kyrkan

Nyfikna på de stora högtiderna? Församlingen välkomnar förskoleklasser på besök i kyrkan i samband med de stora högtiderna eller för att tala om ett speciellt tema.

Gör en liten utflykt med barnen där de får en möjlighet att uppleva kyrkorummet och lära sig mer om kyrkans traditioner och högtider. Församlingen inbjuder regelbundet förskolor och förskoleklasser i området till samlingar i samband med högtider eller för att tala om ett speciellt tema; jul, påsk, kyrkorummet mm.

Kontakta Elin Eriksson.

Elin Östberg