Vasa församling

Välkommen att fira gudstjänst i Vasakyrkan! Kyrkan är öppen: Tis - fre kl 09 - 15 Söndagar & helgdagar i samband med gudstjänster

Vasakyrkan varje vecka
Mässa: söndag 11 & 18, onsdag 12, torsdag 18
Laudes: tis-fre 09 Taizébön:  tis, tor, fre 12

Vasa församling Sommaren 2022

Här hittar du allt som händer i Vasa församling under sommaren.

Babypsalmsång - nya grupper i höst!

För barn upp till 1 år. Sånger och danser, lekar och ramsor. Rytmiska barnsånger blandas med psalmer och andliga barnvisor.

Alphakurs hösten 2022

Nu kan du anmäla dig till höstens Alphakurs! Läs mer här.

Se del 12 av Youtubeserien Vasakyrkan berättar!

Handla för andra

Var med och bidra med hygienartiklar!

Vasakyrkan berättar

Missa inte vår Youtube-serie!

Matutlämning i Vasa församlingshem

Från och med nu sker Domkyrkopastoratets utdelning av matkassar till behövande från Vasa församlingshem. På måndagar kommer maten och tas emot och hanteras av ideella krafter, som packar den i påsar och som sedan delas ut till behövande på onsdagar.

Behandling av personuppgifter

Svenska kyrkan välkomnar Dataskyddsförordningen. Vi vill vårda det förtroende som du som medlem eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare ger oss genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Lediga tjänster i Domkyrkopastoratet

Så kul att du är intresserad av att jobba hos oss. Vi använder Varbi som plattform för våra rekryteringar. Klicka på länken nedan så ser du alla rekryteringar vi genomför för tillfället!