Vasa församling Besöksadress: Vasa kyrkoplan, 41127 GÖTEBORG Postadress: Domkyrkopastoratet, Vasa församling, 41115 GÖTEBORG Telefon:+46(31)7316130 E-post till Vasa församling

Varför ska vi fira gudstjänst?

Gudstjänsten är en glädjefest som vi firar på den dag då Jesus uppstod, söndagen. Det är i och genom gudstjänsten som församlingen blir tydlig. Alla åldrar samlas för att vara med Gud och med varandra.

Söndagens högmässa

Varje söndag och helgdag firas det högmässa 11.00 i Vasakyrkan.

Gudstjänster

Tisdag 08.00 Mässa Onsdag 12.00 Mässa Torsdag 18.00 Mässa Söndag 11.00 Högmässa Söndag 18.00 Mässa

Söndagsskola

I samband med söndagens högmässa hålls söndagskola. Barnen är med i högmässan från start och söndagskolan tar vid innan predikan börjar.

Middagsbön

Kl. 12.00 firas middagsbön, med textläsning, taizesånger och bön i absiden, längst bak i kyrkan. Må Ti To Fr