Värö-Stråvalla församling Besöks- och postadress: Värö 17, 43265 Väröbacka Telefon: +46(340)660010 E-post till Värö-Stråvalla församling

Sopplunch i Värö församlingshem

Välkommen på sopplunch och en stunds samvaro i Värö församlingshem.

Värö församlingshem

En tisdag i månaden kl 12.00-14.00 (Se särskilt program nedan.)

Soppa med bröd och kaffe med kaka för 40 kr. Varje gång är det också en programpunkt, till exempel en inbjuden gäst. Alla är hjärtligt välkomna

Program för våren 2018

6 februari

Kaisa Sundholm, lärare på Väröbackaskolan, berättar om integration och flyktingarbete i vår bygd. "Jag heter Kaisa Sundholm jag kommer att prata om flyktingströmmen som var 2015. Vad ett möte med en forskare kan betyda. Bekymret med innanförskap. Tillsammans med min fd elev Amin Jafari kommer ni få följa med på en resa i tid och rum. Ni får ta del av Amins resa från en liten by i Afghanistan till Källstorp. Jag kommer prata varför Agape-Varberg bildades och hur man på olika sätt kan göra skillnad i en ung människas liv. "

6 mars

Frågesport med Gert och Gunnel Svensson

3 april

Linnea Karlsson, en av våra egna ungdomar (Bua) berättar om en resa till Tyskland 2015, med bl.a upplevelser från besök på koncentrationsläger.

Hemlig gäst

Soppluncherna ordnas i samarbete med studieförbundet SENSUS