Välkommen till TRASSEL

Vi är en ny uppstartad ungdomsgård i Vallentuna församling för dig som är eller ska fylla 12-13 år.

OBS! Med anledning av coronaviruset är denna verksamhet stängd tills vidare. Vi planerar för höststart 17/9, beroende på Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Välkommen att dricka lite varm choklad, slöa i en soffa eller kanske köra pingisturnering med polarna!

Älskar du att graffa eller har du någonsin drömt om att få komma in i en musikstudio?

Kanske är du trött på något i din tillvaro och vill ha en plats där du får vara du och ventilera av dig lite?

Då är Trassel precis den plats du borde ta dig till!

Alla är välkomna - oavsett vad du tror på.

Vi håller till i det gula huset, Stefansgården, som ligger bredvid Vallentuna kyrka.

Adressen är: Kyrkvägen 4

Trassel har drop in på torsdagar mellan 15.00-17.30 och du kommer och går precis när du vill.

Verksamheten är gratis.

Bibelord:

”Jag är världens ljus. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret  utan ha livets ljus.”
Johannesevangeliet 8:12

Anmäl dig här!