Vuxna

Vallentuna församling erbjuder många olika verksamheter för vuxna.

Här finns t ex meditation och retreatverksamhet för den som främst söker stillhet och ro, föredrag och mötesplatser för samtal om existentella frågor för den som vill reflektera kring tro och liv, och studiegrupper för den som vill lära känna och fördjupa sig i den kristna tron. Vi erbjuder också både dop och konfirmation för vuxna.

Här kan du få mera information om Gudstjänster, Körsång, Familjerådgivning, Diakoni, Andrum och Pilgrim Vallentuna.

Musik som tröst i sorgen - Leva-vidare-grupp hösten 2017

Ny verksamhet i Bällstaberg hösten 2017:
After work  - Alla är välkomna, oberoende om jobbet slutade för 10 miunuter sedan eller för 25 år sedan. Fredagar med start 22/9 2017 kl 15-17.