Foto: Laci Döme Pixabay

Välkommen till Uppvidinge pastorat och församlingarna Åseda, Nottebäck, Lenhovda-Herråkra och Älghult!

Vi som arbetar med diakoni i Uppvidinge pastorat har tvingats pausa det mesta av vår utåtriktade verksamhet. I stället fokuserar vi på att finnas till för att möta de individuella behov som dyker upp och som blir tydligare och mer angelägna i tider som de vi befinner oss i just nu. Tveka inte att ta kontakt med våra diakoner eller präster.

Din församling finns för dig!

Kan du inte komma till kyrkan - så kan kyrkan komma till dig!

Detta görs via pastoratets Youtube-kanal.  Klicka på rubriken så kommer du dit!

Se våra gudstjänster Live!

Kan du inte komma till kyrkan - så kan kyrkan komma till dig! Vi får bara ha 8 besökare vid varje gudstjänst. Därför direktsänder vi en gudstjänst de flesta söndagar under nuvarande restriktioner för att fler ska kunna vara med hemifrån. Detta görs via pastoratets Youtube-kanal. Klicka på rubriken så kommer du dit! Samtliga sändningar går att se i efterhand. (Gå till YouTube.com och sök efter Uppvidinge pastorat) Länk till sändningarna läggs också upp Facebook, i regel dagen före.