Uppvidinge pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 5, 36430 Åseda Postadress: BOX 80, 36421 ÅSEDA Telefon: +46(474)10000 E-post till Uppvidinge pastorat Webbplats

Välkommen till höstens barngrupper!

Välkommen att njuta av vacker sång och musik under sommaren!

Sommarmusik

Välkommen att njuta av vacker sång och musik under sommaren!

Under året firas jubileet av Granhults kyrka med en rad olika evenemang. Här kan du ta del av programmet men också se bilder ifrån de evenemang som varit!

Granhult 800 år

Efter en intensiv termin med sång och musik på de båda äldreboendena, har som traditionen bjuder, bjudits på härlig jordgubbstårta till boende och personal.

Gemytlig sommaravslutning med tårta och allsång på Solgården och Olofsgården

I Svenska kyrkan Uppvidinge kan du fira gudstjänst vid flera tillfällen under veckan. Välkommen att delta!

Gudstjänster

Välkommen till våra kyrkor!

Sommarkyrka 2017

Välkommen till våra kyrkor!

Utökad anmälningstid till den 20 augusti 2017! Du kan anmäla dig i formuläret längst ner på sidan!

Konfirmationsläsning 2017-2018

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Konfirmation

Kontakt (Expedition & bokningar)

Svenska kyrkan har ett stort internationellt arbete. Just nu behövs ditt stöd till människor som drabbats av svält och människor på flykt i Afrika. Tack för din gåva!

Du behövs - ge stöd och hopp i katastrofen

Svenska kyrkan är Sveriges största kristna trossamfund. I vår organisation ryms en mångfald av möten och verksamheter, både i Sverige och utomlands. Här hittar du fakta och kontaktuppgifter.

Om Svenska kyrkan

Välkommen till Växjö stifts hemsida!

Växjö stift

Välkommen till Växjö stifts hemsida!

Svenska kyrkan finns etablerad på 42 platser i 24 länder världen över. I Svenska kyrkans församlingar i utlandet kan du få nya vänner och uppleva gemenskap, men också dela sorg och få stöd i svåra stunder.

Svenska kyrkan i utlandet

Som kristna är vi övertygade om att varje människa har rättigheter och är oändligt värdefull. Därför har vi ett självklart uppdrag att arbeta också internationellt. Det gör vi genom Svenska kyrkans internationella arbete.

Fakta om Svenska kyrkans internationella arbete