Öppen förskola

Välkommen till Öppen förskola i barnlokalerna på Herrgården i Nykvarn. En naturlig mötesplats för barn och föräldrar. Fika, lek, pyssel och sång. OBS! Pga. rådande situation krävs föranmälan. (OBS! Ingen ordinarie barnverksamhet under skolloven).

Enligt folkhälsomyndighetens restriktioner/rekommendationer behöver vi strukturera upp antalet besökare på Öppna förskolan och Baby Cafét.

Maxantal är 20 personer (barn inräknat). Detta för att vi ska kunna hålla avstånd.

Ni kommer att få anmäla er själva och ert barn i förväg.

Anmälan ska gå till veronica.wolfsberg@svenskakyrkan.se
Anmälan kan göras från kl. 07.00 samma dag som verksamheten äger rum.

Denna nya rutin gäller från och med fredagen den 9 oktober 2020.

(OBS! Ingen ordinarie barnverksamhet under skollove- Se på Nykvarns kommuns hemsida för mer information om lov i kommunen.)
Sportlov: vecka 9, 24/2-28/2
Påsklov: vecka 16, 14/4-19/4
v.24-v.35 (sommarlov)
Höstlov: vecka 44, 26/10-30/10

Julavslutning fredagen 6 december. Start v.4, 2020.

OBS! Verksamheten startar upp igen v.36 efter sommarlovet.

Vi är i Turinge-Taxinge mycket stolta över att vi tre dagar i veckan erbjuder Öppen förskola för barn och föräldrar. Vi sjunger, leker, fikar och umgås! Vi vill vara en plats där församlingsbor skapar kontakt och gemenskap vilket vi tycker är superviktigt. Verksamheten är kostnadsfri.

Måndagar 13-15 (sångstund 13.30)
Onsdagar 10-12 (sångstund 10.30)
Fredagar 10-12 (samling för sångstund i kapellet 10.30 (andra våningen på Herrgården.)

Välkomna!