Öppen förskola

Se mer information nedan. OBS! Föranmälan behövs! Julavslutning 3 december 2021 kl 10-12, Herrgården.

Enligt folkhälsomyndighetens restriktioner/rekommendationer behöver vi strukturera upp antalet besökare på Öppna förskolan och Baby Cafét. Verksamheten kan komma att ställas in om smittosituationen förändas.

Om du eller ditt barn har någon  som helst symtom så stanna hemma.

Måndagar 13-15 (sångstund 13.30)
Onsdagar 10-12 (sångstund 10.30)
Fredagar 10-12 (samling för sångstund i kapellet 10.30 (andra våningen på Herrgården.)

Maxantal är 10 personer (barn inräknat). Detta för att vi ska kunna hålla avstånd.

Ni kommer att få anmäla er själva och ert barn i förväg.

Anmälan ska gå till turinge-taxinge.forsamling@svenskakyrkan.se
Anmälan kan göras från kl. 07.00 samma dag som verksamheten äger rum.

Denna rutin gäller från och med 6 september 2021.

OBS! Ingen ordinarie barnverksamhet under skolloven, röda dagar samt klämdagar.
Se på Nykvarns kommuns hemsida för mer information om lov i kommunen.

Vi är i Turinge-Taxinge mycket stolta över att vi tre dagar i veckan erbjuder Öppen förskola för barn och föräldrar. Vi sjunger, leker, fikar och umgås! Vi vill vara en plats där församlingsbor skapar kontakt och gemenskap vilket vi tycker är superviktigt. Verksamheten är kostnadsfri.

Måndagar 13-15 (sångstund 13.30)
Onsdagar 10-12 (sångstund 10.30)

Välkomna!