Nykvarnskyrkan

Kyrkan mitt i Nykvarns centrum

Kyrkan är belägen i Nykvarns centrum och uppfördes 1974 av Nykvarns Missionsförsamling. Huset är en enplans tegelbyggnad i 1970-talsstil med tillhörande klocktorn. 2004 förvärvade Svenska Kyrkan (Turinge-Taxinge församling) fastigheten, som rymmer kyrkorum, samlingssal och lokaler för församlingsverksamhet såsom babycafé och syförening.

Här firas veckomässa varje onsdagkväll kl 18, och varannnan söndag gudstjänst i form av Högmässa eller för SMÅ och stora.  Sinnesrogudstjänster firas en söndag i månaden.

I Nykvarnskyrkans lokaler hittar du även Kafé Änglagottsom är populärt att besöka för alla Nykvarnsbor. Det går att beställa catering till minnesstunder, föreningsträffar eller beställa tårtor och bakverk till dop och vigsel.

Se panoramabilder från kyrkan, klicka här.

Hitta hit (karta från Google, öppnas i nytt fönster)
Vägbeskrivning: E20, avfart nr 140 mot Järna/Nykvarn. Följ skyltar mot Nykvarns centrum.