Svenska kyrkan Trollhättan

Vägbeskrivning

Klicka här så ser du var Gräsviken ligger.

Från väg 42, 47 samt 45:

I rondellen innan Stallbackabron, tag mot Uddevalla/Karlstad, väg 44 och 45,  kör över bron, sväng höger direkt efter mot Överby köpcenter, Trollhättan västra. Följ Trollhättan västra rakt fram genom två rondeller. I tredje rondellen (skyltad Vänersborg, Sjukhus eller Trollhättan ) sväng mot Trollhättan. Följ denna väg tills ny skylt Hjärtum, Öresjö, tag här av till höger. Följ skyltningen Öresjö. I hjärtat av Strömslund sväng höger mot Öresjö. Efter ca nio km , skylt med Gräsviken, sväng vänster. Kör grusväg ca 200 m fram till gården.

Från väg 44:
Från väg 44 mot Trollhättan sväng höger vid skylt Stenshult, Väneryr. Därefter till höger vid skylt Stenshult 8 km. Från Trollhättan riktning Uddevalla sväng höger vid skylt Väneryr, Stenshult. Därefter till vänster vid skylt Stenshult, Skansens gård. Kör ca 3 km till 3-vägkors. Här vid Sågbron sväng vänster, skyltat Trollhättan 14. Kör därefter ca två km, skylt Gräsviken, sväng höger. Kör grusväg ca 200 m fram till gården.
Från Drottningtorget, centrala Trollhättan:
Följ skyltning Slussarna över klaffbron, efter denna, sväng direkt vänster, skyltat Trollhättans kyrka/Slussområde. Följ denna väg några 100 meter, sväng höger över Oscarsbron (över fallen) skyltat Strömslund. Kör denna väg till trevägskors. Skylt Hjärtum/ Öresjö, sväng här höger och vid nästa skylt Öresjö, sväng vänster. Efter ca nio km, skylt med Gräsviken, sväng vänster. Kör grusväg ca 200 m fram till gården.

Välkommen fram!