Götalundens församling

Götalundens kyrka, Idrottsvägen 15 B i Trollhättan är en av de fyra kyrkorna i pastoratet. Gudstjänst varje söndag kl 11.00 och ibland också kl 18.00.

Prästen knackar på

Det är få tillfällen vi har så god gemenskap som vid middagsbordet, att få sitta ner, dela en måltid tillsammans och prata om allt mellan himmel och jord.
Samla ihop ett gäng vänner till en enkel måltid.
Laga mat tillsammans eller turas om ett bjuda hem varandra.
Bjud sedan in prästen för spännande bordssamtal om livet, tron och det som känns aktuellt just nu.

För mer information kontakta Camilla Juhlin, präst i Götalunden: camilla.juhlin@svenskakyrkan.se eller tel 0520-47 29 60