Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Gräsviken kurs och lägergård invigs 5-6 oktober

Gräsviken kurs och lägergård ligger i ett naturskönt område nära Trollhättan. Gården ägs och drivs av Svenska kyrkan Trollhättan. Gräsviken renoveras och återinvigs helgen 5-6 oktober.

På gården finns det tio sovrum fördelat på 2-6 bäddsrum för max 40 övernattande gäster huvudbyggnaden. Sjöstugan, en fristående stuga har fyra sovrum fördelade på 1-4 bäddsrum. Det finns samlings/konferensrum med matsal för upp till ca 60 personer. För mer information kontakta vår gårdsvärd.

Information och bokningar tfn 0520-47 29 69 eller trollhattans.grasviken@svenskakyrkan.se

Välkommen!