Tre vuxna personer poserar framför somrigt buskage

Suomeksi / på finska

Suomalaiset työntekijät Lextorpin kirkolla vasemmalta:  Minna Hellström – diakoni, Riki Kuivalainen - pappi, Kimmo Tuomaala – muusikko,

Kirkon suomenkielinen toiminta tapahtuu Lextorpin kirkolla, Lantmannavägen 155. Jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 14.

Kyrkans finskspråkiga verksamhet bedrivs i Lextorpskyrkan, Lantmannavägen 155.
Gudstjänster på söndagar kl. 14.

Suomenkielinen henkilökunta/finskspråkig personal:

Minna Hellström, diakoni/diakon, tfn 0520-47 29 43,
Riki Kuivalainen, pappi/ präst, tfn 0520-47 29 67
Kimmo Tuomaala, muusikko/musiker tfn 0520-47 29 52

Sähköposti: etunimi.sukunimi@svenskakyrkan.se

Utsikt från kyrktornet norr ut och Göta älv
Vy över Trollhättan från kyrktornet på Trollhättans kyrka Foto: Ulf Sundberg

Kausiesite - Kesä / syksy 2020

Syksy 2020

Päivitetty 2020-09-15

Syyskauden suomenkieliset tapaamiset tullaan toistaiseksi suorittamaan rajoitetuissa ja sovelletuissa muodoissa. Jumalanpalvelusta vietetään Lextorpin kirkossa sunnuntaisin klo 14:00

Lextorpin kirkko on avoinna mahdollisimman usein myös arkipäivisin. Tervetuloa hiljentymään, sytyttämään kynttilä tai puhumaan.

Tällä hetkellä valloillaan oleva pandemia varjostaa koko olemassaoloamme, eikä ole ihme, jos tunnet olosi huolestuneeksi, surulliseksi tai stressatuksi kyseisen tilanteen seurauksena. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä Ruotsin kirkkoon mikäli tarvitset apua, tai jos tahdot puhua jonkun kanssa.

Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina.
Psalmi 121:8

Nettikalenteri

Nopeasti muuttuvassa maailmassa, kehotamme sinua hakemaan ajankohtaista tietoa tapahtumistamme kalenteristamme

Koronatilanteeseen liittyviä linkkejä:

Ajankohtaista tietoa liittyen corona-pandemiaan, löydät kansanterveysviraston (folkhälsomyndigheten) nettisivuilta:

Ohjeita suomenkielellä - Miten suojella itseäsi ja muita infektion leviämiseltä

Jos olet kipeä, käänny terveydenhoidon puoleen 1177 (ulkoinen linkki)

Suomenkielinen ”Palveleva Puhelin”, 020-26 25 00 päivystää iltaisin klo 21-24.

Muina ajankohtina voit soittaa päivystävälle papille (ruotsinkielinen) Jourhavande präst (ulkoinen linkki)

Jos sinulla on muita kysymyksiä liittyen koronavirukseen, voit lukea: krisinformation.se (ulkoinen linkki) tai soittaa 113 13, ympäri vuorokauden.