Foto: Katharina Klingborg

Suomeksi / på finska

Suomenkieliset työntekijät Lextorpin kirkolla: Minna Hellström, diakoni - Riki Kuivalainen, pappi - Kimmo Tuomaala, kanttori - Elina Bomström, urkuri

Suomenkielinen henkilökunta/finskspråkig personal:

Minna Hellström, diakoni/diakon, tfn 0520-47 29 43,
Riki Kuivalainen, pappi/ präst, tfn 0520-47 29 67
Kimmo Tuomaala, kanttori/kantor, tfn 0520-47 29 52
Elina Bomström, urkuri/organist, tfn 0520-47 29 48

Sähköposti: etunimi.sukunimi@svenskakyrkan.se

Suomenkieliset jumalanpalvelukset sunnuntaisin Lextorpin kirkossa, Lantmannavägen 155, klo 14:00. Tervetuloa!

Palveleva puhelin

Kolme graafista kuvaa caatista, puhelimesta ja nettikirjeestä.

Palveleva puhelin

Ruotsin kirkon keskusteluapu ja kriisipuhelin. Voit soittaa, lähettää nettikirjeen tai chattailla päivystäjän kanssa luottamuksellisesti. I Sverigefinska telefonjouren kan du prata finska, chatta eller skriva ett digitalt brev. Du kan vara anonym och ingen utomstående kan ta del av samtalet.

Ruotsin kirkon valtakunnalliset suomenkieliset sivut

En flaggstång med finska flaggan mot en blå och molnig himmel.

Suomeksi (finska)

Välkommen att fira Finlands självständighetsdag och ta dela av Mark Levengoods reflektioner om firandet. Filmen textad på svenska. Tervetuloa Ruotsin kirkon suomenkielisille sivuille. 6. joulukuuta juhlistetaan Suomen itsenäisyyspäivää.

Utsikt från kyrktornet norr ut och Göta älv
Vy över Trollhättan från kyrktornet på Trollhättans kyrka Foto: Ulf Sundberg