Suomeksi/ på finska

Kirkon suomenkielinen toiminta tapahtuu Lextorpin kirkolla, Lantmannav. 155. Jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 14. Suomenkielinen henkilökunta/Där finns finskspråkig personal. Minna Hellström, diakoni/diakon, tfn 0520-47 29 43, Riki Kuivalainen, pappi/ präst, tfn 0520-47 29 67 Kimmo Tuomaala, muusikko/musiker tfn 0520-47 29 52.

Suomalaiset työntekijät Lextorpin kirkolla vasemmalta:   Minna Hellström – diakoni, Riki Kuivalainen - pappi, Kimmo Tuomaala – muusikko,

Vy över Trollhättan från kyrktornet på Trollhättans kyrka Bild: Ulf Sundberg

Kausiesite - Kesä / syksy 2020

Kesä 2020

Päivitetty 2020-06-17

Suomenkieliset jumalanpalvelukset jäävät kesätauolle. Sunnuntaina 21/6 vietämme ulkoilmajumalanpalvelusta Lextorpin kirkon sisäpihalla. Syyskauden ensimmäinen jumalanpalvelus sunnuntaina 16/8.

Trollhättanin kirkko on avoin arkisin klo 11-18 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-15. Muut kirkot avoinna satunnaisesti mahdollisimman usein rukousta, hiljentymistä ja kynttilänsytyttämistä varten.

Tällä hetkellä valloillaan oleva pandemia varjostaa koko olemassaoloamme, eikä ole ihme, jos tunnet olosi huolestuneeksi, surulliseksi tai stressatuksi kyseisen tilanteen seurauksena. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä Ruotsin kirkkoon mikäli tarvitset apua, tai jos tahdot puhua jonkun kanssa.

Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina.
Psalmi 121:8

Nopeasti muuttuvassa maailmassa, kehotamme sinua hakemaan ajankohtaista tietoa tapahtumistamme kalenteristamme

Ilmoitamme tarkemmin syyskauden toiminnasta siinä vaiheessa kun tiedämme missä määrin eri toimintamuotoja on mahdollista toteuttaa.

Siunattua kesää sinulle!!

____________________________________________

Ajankohtaista tietoa liittyen corona-pandemiaan, löydät kansanterveysviraston (folkhälsomyndigheten) nettisivuilta:

Ohjeita suomenkielellä - Miten suojella itseäsi ja muita infektion leviämiseltä

Jos olet kipeä, käänny terveydenhoidon puoleen 1177 (ulkoinen linkki)

Suomenkielinen ”Palveleva Puhelin”, 020-26 25 00 päivystää iltaisin klo 21-24.

Muina ajankohtina voit soittaa päivystävälle papille (ruotsinkielinen) Jourhavande präst (ulkoinen linkki)

Jos sinulla on muita kysymyksiä liittyen koronavirukseen, voit lukea: krisinformation.se (ulkoinen linkki) tai soittaa 113 13, ympäri vuorokauden.