Kyrkogårdsförvaltningen

vardagar 09.30 – 12.30
även onsdagar 13.00-16.00

trelleborg.kyrkogardsforvaltning@svenskakyrkan.se

Kyrkogårdsförvaltningen i Trelleborg är en serviceorganisation som ser till att kyrkogårdarnas allmänna ytor och dess gravar är i ordning året runt. Med kunskap och engagemang ser vår personal till att kyrkogårdarna är välskötta, så att när du besöker en grav eller kommer till oss för eftertanke så gör du det i en vacker och rofylld miljö.

Vi tar oss alltid tid för att möta våra besökare och finnas till hands för att hjälpa dig med allt från val av gravskick och anläggning av gravplats, till planterings- och skötselråd. När vi förlorar en anhörig ställs vi inför många frågor. I din kontakt med oss får du hjälp av personal som tar hand om dig med medmänsklighet och värme. Oavsett om du möter oss på expeditionen eller på någon av våra två kyrkogårdar hjälper vi dig på bästa sätt och ger dig den vägledning du behöver.

Pia Lundgren

Kyrkogårdsassistent