Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp - mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

Julinsamlingen

BRYT EN TRADITION! Tillsammans kan vi stoppa tvångsäktenskap, könsstympning och andra övergrepp. Act Svenska kyrkans julinsamling pågår mellan första advent och trettondagen. Läs mer om årets julinsamling och hur du kan bidra här.

Äntligen advent!

Advent är perioden före jul, en tid som rymmer mycket av både tro och traditioner. Har du tänt din adventsstjärna och börjat förbereda dig inför julen? Adventstiden är en glad tid när vi väntar på att fira att Jesus föddes.

Julklappsutdelning

Känner du oro inför julens utgifter? I samarbete med Företagarföreningen och andra aktörer i Tierp har vi öppet på Nathanaelgården i Tierp för utdelning av julklappar. Se datum och mer information här.

Julgemenskap för alla

Julafton den 24 december - Tillsammans sjunger vi julsånger, dansar kring granen, lyssnar till julens budskap, äter gröt, skinksmörgås och andra godsaker!

Konsert i Adventstid

Välkommen till Konsert i Adventstid med Leufstabruks kammarsolister. Linn Jansson, sång. Daniel Thorell, cello. Thomas Rudberg, piano.

Julmarknad i Lövstabruk

Välkommen att lyssna till musik i kyrkan under Lövstabruks julmarknad, 4–5 december!