Other languages with Google Translate

Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp. Mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

Sommaren 2019 är fullspäckad med härlig musik i olika arrangemang. Framträder gör såväl våra egna grupper som lokala artister och långväga. Du får då även tillfälle att besöka flera av våra vackra kyrkor runt om i pastoratet, och i Hållnäs kommer vi ha både öppen kyrka och sommarkyrkis.

Sommarkyrkor och musik

Har du funderat på att gå på konfa? Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra. Är du nyfiken både på dig själv och din omgivning? Välkommen att bli konfirmand!

Konfirmation: Prova-på-dag

Alla gudstjänster i maj

Följ med på en trevlig pastoratsresa. I reseprogrammet ingår ett fullständigt unikt besök på det intressanta franska barockslottet Salsta från år 1672 där Arne Wiig, innan han kom som präst till Tierp, har varit slottsherre och kulturansvarig.

Pastoratsresa

Vandra i medeltida pilgrimers spår. Kombinera historia med naturens skönhet - över hav och klippor till skogar och fjäll. St Olav Waterway öppnas officiellt den 24 maj 2019 och Tierps pastorat kommer att finnas på plats längst delar av Vikingaleden.

Pilgrimsvandring