Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp - mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

Gudstjänst med små och stora i Ansgarskapellet, Västlands kyrka, söndag den 18 april 2021.

Gudstjänst med små och stora 18/4

Söndag den 25 april klockan 16.00 är du välkommen att ta del av en inspelad kontraktsgudstjänst från Skutskärs kyrka. Medverkande är bland andra biskop Karin Johannesson, kyrkoherdarna och prosten i Norra Upplands kontrakt.

Digital gudstjänst för Upplands norra kontrakt

Aprils gudstjänster präglas av påsken som är vår största högtid. Där får vi chans att reflektera över livets alla skeden - vi ser tillbaka på Jesu död med sorg men firar även kärleken och livets seger efter Jesu uppståndelse.

Alla gudstjänster i april

Välkommen till Hållbar vandring med frälsarkransen, lördag den 8 maj! Vandringsledare är Magnus Myrberg.

Pilgrimsvandring med Magnus Myrberg

Välkommen till årets orgelakademi i Lövstabruk 2–11 juli 2021. Masterclasses hålls 3–8 juli med Hans-Ola Ericsson, Karin Nelson, Ulrika Davidsson och Lukas Arvidsson.

Leufsta Cahman Academy 2021

Välkommen till Lunchmusik i Lövstabruks kyrka, onsdagar klockan 12.10–12.30! Lukas Arvidsson spelar på Cahmanorgeln.

Leufsta Lunchmusik

Välkommen till digital konsert från vackra Lövstabruks kyrka! Påskens budskap i toner från den unika 1700-talsmiljön i Lövstabruk i norra Uppland.

Påskaftonskonsert