Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp - mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

Årets temabild har målats av Juliette Pita.

Världsböndagen 2021 med frukostpåse

Första fredagen i mars firas Världsböndagen i mer än 170 länder. I år firar vi digital världsböndagsgudstjänst och du kan beställa en frukostpåse som levereras hem till dörren. Läs mer om Världsböndagen och hur du deltar här!

Askonsdagsmässa i Nathanaelskyrkan, onsdag den 17 februari 2021.

Askonsdagsmässa i Nathanaelskyrkan 17/2

Askonsdagsmässa i Nathanaelskyrkan, onsdag den 17 februari 2021.

Dopfest för små och stora i Hållnäs kyrka, söndag den 14 februari 2021. Vi firar gudstjänst i dopets och kärlekens tecken, idag på alla hjärtans dag!

Dopfest med små och stora i Hållnäs kyrka 14/2

Februari månads utbud av gudstjänster i både digital och fysisk form. Här finns även information om hur du anmäler dig till våra fysiska gudstjänster.

Alla gudstjänster i februari

Mars månads utbud av gudstjänster i både digital och fysisk form. Här finns även information om hur du anmäler dig till våra fysiska gudstjänster.

Alla gudstjänster i mars

Välkommen att delta i digital bokcirkel! I samarbete med Sensus. Vi läser boken Drömmen om innersta sjön skriven av Martin Lönnebo och möts digitalt vid fyra tillfällen.

Digital bokcirkel

Beställ pastoratets goda hemlagade soppa och få den levererad till dörren! Soppa, bröd samt kaka.

Soppa till dörren!

Välkommen till Lunchmusik i Lövstabruks kyrka, onsdagar klockan 12.10–12.30! Lukas Arvidsson spelar på Cahmanorgeln.

Leufsta Lunchmusik

Välkommen att delta i samtal om vår tro, vårt tvivel och våra liv. Vi möts digitalt under våren varje måndag kl 18.00–19.30 och utgångspunkt för våra samtal är biskop Karin Johannessons bok ”På kammaren”.

Samtalsgrupp: Tro och liv