Other languages with Google Translate

Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp. Mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

Varmt välkommen att följa med på resa till Uppsala domkyrka där Karin Johannesson vigs till biskop för Uppsala stift. Värd för resan är diakon Carina Vindeland och präst Arne Wiig. Arne kommer att berätta om biskopar genom den kristna historien under resan.

Gudstjänstresa, Biskopsvigning

Det här är en dag för att lyssna inåt, och låta kropp och själ få chansen att mötas. En dag att varva ner och släppa stress vad än den kommer sig av.  Den här dagen erbjuder meditation, meditativ orgelmusik med Malin Karlsson och meditativ målning med bildkonstnär Eva Douhan Lundqvist

Fördjupningsdag i Meditation

Det här är en dag för att lyssna inåt, och låta kropp och själ få chansen att mötas. En dag att varva ner och släppa stress vad än den kommer sig av. Den här dagen erbjuder meditation, meditativ orgelmusik med Malin Karlsson och meditativ målning med bildkonstnär Eva Douhan Lundqvist

Välkommen till dopfest! En gudstjänst för stora och små där vi firar dopet och det som under det gångna året blivit döpta i församlingen. Kom du med! Dopet lever vi i varje dag, det är en gåva och löfte från Gud att vi aldrig är ensamma på livets vandring.

Dopfest i Kyrkan

Äntligen sportlov! spendera en av dagarna i vackra Hållnäs med aktiviteter både inne och ute. Vi äter också lunch tillsammans.

Sportlovskul

”I kärlekens tecken” ger vi oss ut på en musikalisk resa tillsammans med Christer Fagerlund, Västlands kyrkokör och Cecilia kören.

Cafékväll ”I kärlekens tecken”

Det kristna kyrkorummet är fyllt av intressanta och spännande symboler, koder och tecken som få idag känner till. Under våren möts vi för att lära känna de symboliska hemligheter som döljer sig i form av färger, geometriska former, väderstreck, heliga tal, gester och rörelser.

Det heliga rummets hemligheter

För dig med begränsad rörlighet som vill hitta rörelseglädje i gemenskap med andra startar nu Sittgympa med avslappning och meditation och möjlighet att hälsofika efteråt.

Sittgympa och hälsofika

Februari bjuder på två spännande musikcafeér i Tierps pastorat. I Tierp är”En källa till liv” på programmet,  tankar och visor om medmänsklighet med Sara och Pelle duo. I Edvalla erbjuds vi Iransk musik där Shahryar Bakhshipoor, Ghodrat Mashaei och Fati Saberi berättar om deras tradition, kultur samt om instrumenten Santour och Kozeh

Musikcafé

Februari bjuder på två spännande musikcafeér i Tierps pastorat. I Tierp är”En källa till liv” på programmet, tankar och visor om medmänsklighet med Sara och Pelle duo. I Edvalla erbjuds vi Iransk musik där Shahryar Bakhshipoor, Ghodrat Mashaei och Fati Saberi berättar om deras tradition, kultur samt om instrumenten Santour och Kozeh

Välkommen att umgås över generationsgränserna. Vi tror att vi alla kan lära av varandra och att det finns ett värde att dela varandras erfarenheter, ung som gammal. Varje G-lunch äter vi tillsammans, ibland ute men oftast inne. Vi sysselsätter oss alltid med någon aktivitet eller får besök av någon spännande gäst.

Generations lunch

Välkommen till värmen i församlingshemmet. Här finner du soppmiddag, andakt, meditation, språkcafé och framförallt gemenskap!

Onsdagsöppet i Nathanaelgården