Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp - mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

Musik i sommarkväll 2021: Del 2

Del 2 av årets digitala Musik i sommarkväll. Det andra programmet plockar fram det bästa från Hållnäshalvön när artisten Anna Stadling tillsammans med Pecka Hammarstedt uppfyller oss med hoppets sånger. Kvällens grupp är kvartetten bestående av Maria L Hallengren, Maria Larsson, Britta Hellström och Jeannette Radstake Gustavsson. Hållnäs stjärnskott är Nelly Sala, bara åtta år gammal!

Musik i sommarkväll 2021

Tro, hopp och kärlek visar vägen för årets sommarmusik på webben. Efter förra årets webbaserade succé återkommer vi med årets digitala variant av Musik i sommarkväll som i år blir något alldeles särskilt för dig att njuta av!

Musik i sommarkväll 2021: Del 1

Del 1 av årets digitala Musik i sommarkväll. I det första programmet får du möta Tierps pastorats senaste tillskott av kyrkomusiker, Viktor Edwardsson. Du får också höra Västlands unga stjärnskott Elliot Rollén Andersson. Kvällens grupp är folkmusikduon Anda som sjunger låtar ur sitt fantastiska Lina Sandell-program.

Helgmålsbön

Här kan du se veckans digitala helgmålsbön.

Alla gudstjänster i juli och augusti

Här har vi samlat juli och augusti månads utbud av mässor och gudstjänster i Västlands, Hållnäs-Österlövsta och Tolfta församling.

Konsertprogram i sommar

Upplev kyrklig musikkultur när den är som bäst. Välkommen till konsert i Tierps pastorat!

Sommaröppet i våra kyrkor

Under juni, juli och augusti står alla våra kyrkor öppna på dagtid för besök. Välkommen till en stund i stillhet, tid för kontemplation och chans att upptäcka de fantastiska kulturarv som tornar upp sig i det vackra landskapet.

Växelns öppettider

Här hittar du våra öppettider för expeditionen och växeln under sommaren.

Provtryckning av gravstenar

Under juli 2021 kommer vi att provtrycka gravstenarna på kyrkogården vid Hållnäs kyrka. Läs mer om vad detta innebär.