Kontakt

Tierps pastorat Besöksadress: Ringgatan 1, 81537 TIERP Telefon: +46(293)22200 E-post till Tierps pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp. Mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

Välkommen att njuta av vacker musik i den ljuva svenska sommarkvällen. Svenska kyrkan håller konsert i någon av de anrika kyrkorna, varje vecka, hela sommaren.

Musik i sommarkväll

Välkommen på sommaröppet på Kyrkis. För dig som har sommar ledigt. Det blir lek, aktiviteter av olika slag och utflykt till barnens bruk. Så välkommen och kolla om det är något för dig.  Det går också bra att komma in på en kopp kaffe, läsa dagstidning och umgås med oss.

Sommaröppet

Välkommen på sommaröppet på Kyrkis. För dig som har sommar ledigt. Det blir lek, aktiviteter av olika slag och utflykt till barnens bruk. Så välkommen och kolla om det är något för dig. Det går också bra att komma in på en kopp kaffe, läsa dagstidning och umgås med oss.

International Organ Academy pågår under hela veckan. Passa på att lyssna till eleverna övningar på den kända Cahmanorgeln.

Internationella orgelakademien

Kyrkofullmäktige är församlingarnas högsta beslutande organ och väljs en gång vart fjärde år i kyrkovalet. De beslutar till exempel om budgeten, väljer kyrkoråd och vilken riktning verksamheten bör ta.

Fullmäktige sammanträder

För många är det ett kärt besvär att besöka graven och göra den fin. Kanske planterar vi en blomma eller sätter en bukett i vas för att minnas någon.

Plantering & Gravskötsel