Kontakt

Tierps pastorat Besöksadress: Ringgatan 1, 81537 TIERP Telefon: +46(293)22200 E-post till Tierps pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp. Mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

Julen är en tid för medmänsklighet och omtanke. Välkommen till en stämningsfull julkonsert och basar med insamling till förmån för gatubarnen på filipinerna.

Jag är ett liv!

Syskonen Kolling efterlämnade en gåva vars ändamål är att ge bidrag till barn och ungdomar bosatt inom Hållnäs socken och som inte fyllt 18 år eller går i gymnasieskola.

Kollings fond

Hos oss hittar du varje månad mängder av café aktiviteter med blandat innehåll. Allt från musik till föredrag och andakt.

Gå på Café i november

Församlingens årliga julpyssel med full fart i hela församlingshemmet.
Inled julen med en fantastisk kväll för hela familjen!
Här serveras glögg, julgröt, skinksmörgås och julstämning!

Julpysselkväll

Församlingens årliga julpyssel med full fart i hela församlingshemmet. Inled julen med en fantastisk kväll för hela familjen! Här serveras glögg, julgröt, skinksmörgås och julstämning!

Välkommen att umgås över generationsgränserna. Vi tror att vi alla kan lära av varandra och att det finns ett värde att dela varandras erfarenheter, ung som gammal. Varje G-lunch äter vi tillsammans, ibland ute men oftast inne. Vi sysselsätter oss alltid med någon aktivitet eller får besök av någon spännande gäst.

Generations lunch

Nu kan du betala, ge gåvor och kollekt med Swish i våra församlingshem och kyrkor.

Betala med Swish

Öppet hus för vuxna

Välkommen till Öppet hus i Nathanaelgården. Här träffar du nya och gamla vänner. Fikar, talar om livet och allt som det bär med sig.

Välkommen till onsdagsöppet med soppmiddag, andakt, meditation, språk-café och självklart massor med gemenskap

Onsdagsöppet

Stickcafé

Tycker du om att handarbeta tillsammans med andra, för en god sak. Då är Stickcafé något för dig