Kontakt

Tierps pastorat Besöks- och postadress: Ringgatan 1, 81537 TIERP Telefon: +46(293)22200 E-post till Tierps pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp. Mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

Ann-Kristin Eriksson som doktorerat på utmattningssyndrom och existensiella frågor på temat ”Vid utmattningens gräns”

Föreläsning: Vid utmattningens gräns

Nu är det dags att konfirmera sig för alla de fantastiska ungdomar  som under året fått lära sig om vår kristna tro.

Konfirmation 2018

Kristi Himmelsfärd. Traditionsenlig gökotta i det gröna vid klockstapeln i Strömsberg.

Gökotta

MC-Gudstjänst. Kom med eller utan MC. Det blir en medryckande och mullrande dag. Coverbandet Too Much Monkey Business spelar rockig musik, vi får en välsignelse och en inspirerande predikan av präst Jan From

MC-Gudstjänst

Kom och lär dig mer om vardagsekonomi för att få bättre koll på dina pengar! Kursen utgår från grunderna för privatekonomi.

Koll på pengarna!

Hos oss hittar du varje månad mängder av café aktiviteter med blandat innehåll. Allt från musik till föredrag och andakt.

Café & Gemenskap i april

Resa till Forsmarks kyrka! Vi firar gudstjänst med nattvard tillsammans med övriga församlingar i Upplands Norra kontrakt. Vi lyssnar till vacker sång från kontraktets kyrkokörer

Gudstjänstresa till Forsmarks kyrka

Välkommen att umgås över generationsgränserna. Vi tror att vi alla kan lära av varandra och att det finns ett värde att dela varandras erfarenheter, ung som gammal. Varje G-lunch äter vi tillsammans, ibland ute men oftast inne. Vi sysselsätter oss alltid med någon aktivitet eller får besök av någon spännande gäst.

Generations lunch