Other languages with Google Translate

Kontakt

Tierps pastorat Besöks- och postadress: Ringgatan 1, 81537 TIERP Telefon: +46(293)22200 E-post till Tierps pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp. Mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

”Alla kan sjunga kören” ikväll är tyvärr inställd!

Välkommen till en eftermiddag och kväll som gör gott i kropp och själ - för dig själv och för flickor världen över. Kom och tjuvstarta advent, njut av marknadsmys, gå på julgala och skänk en slant till Svenska kyrkans julkampanj.

Julgala-En flicka är född

Två internationellt efterfrågade sångare och uppskattad pianist bjuder på ett program med opera- och musikalmusik!

Operakonsert

Den 1 november firades alltid Festum omnium sanctorum i de kristna kyrkorna i väst, alla Helgons fest, en samlingsfest för alla helgon som firades med egna dagar och de ”mindre” och inte så kända helgonen som kom med.

Alla helgon tillsammans med oss andra dödliga

Livet har inte alltid varit så vänligt mot Matilda: En dålig rygg som härstammar från scolios efter en hjärtoperation vid 15 års ålder satte punkt för hennes yrkesverksamma liv

Det kanske finns någon som tycker att jag ska vara med ett tag till.

Kom och lär dig mer om vardagsekonomi för att få bättre koll på dina pengar! Kursen utgår från grunderna för privatekonomi.

Koll på pengarna!

November bjuder på en hel rad fantastiska musikcaféer med varierat utbud. Utöver fika och gemenskap blir det toner från Stefan och Mattias, One and a half Irish och så våra egna talanger Pontus och Matilda.

Musikcafé i november

Församlingens årliga julpyssel med full fart i hela församlingshemmet.
Inled julen med en fantastisk kväll för hela familjen!
Här serveras glögg, julgröt, skinksmörgås och julstämning!

Julpysselkväll

Församlingens årliga julpyssel med full fart i hela församlingshemmet. Inled julen med en fantastisk kväll för hela familjen! Här serveras glögg, julgröt, skinksmörgås och julstämning!

Välkommen att umgås över generationsgränserna. Vi tror att vi alla kan lära av varandra och att det finns ett värde att dela varandras erfarenheter, ung som gammal. Varje G-lunch äter vi tillsammans, ibland ute men oftast inne. Vi sysselsätter oss alltid med någon aktivitet eller får besök av någon spännande gäst.

Generations lunch