Other languages with Google Translate

Kontakt

Tierps pastorat Besöks- och postadress: Ringgatan 1, 81537 TIERP Telefon: +46(293)22200 E-post till Tierps pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp. Mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

Välkommen till någon av våra verksamheter för de minsta. Lek, prata, fika och umgås tillsammans med andra barn och föräldrar.

För de minsta

Hos oss hittar du varje månad mängder av café aktiviteter med blandat innehåll. Allt från musik till föredrag och andakt.

Café & Gemenskap i september

Syskonen Kolling efterlämnade en gåva vars ändamål är att ge bidrag till barn och ungdomar bosatt inom Hållnäs socken och som inte fyllt 18 år eller går i gymnasieskola.

Kollings fond

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för dig. Under konfirmandtiden får du genom bland annat diskussioner, lekar, övningar, samtal, andakt och gudstjänster möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror

Konfirmation

Jag betraktar mig ändå fortfarande som en sökare, men ju mer jag befinner mig i kyrkans miljö desto mer övertygad blir jag över att det finns någon eller något större än oss själva som vill oss gott och som har en plan för våra liv. Som till exempel det här med orgelmusiken

Jag tror musiken har en stor uppgift att fylla.

När vi lyssnade till radion och såg på TV bara för någon månad sedan var det katastrofbudskap som strömmade fram, värmebölja, bränder, vattenbrist, minskade skördar och kopplingar till klimatförändringen.

Längtan till hösten...

Att sjunga i kör är Sveriges största och mest levande folkrörelse.

Körsång

Stora klassiska körverk av Bach ? Svängig gospel? Eller intim kammarmusik? Oavsett vad du vill sjunga så tror vi att du kan hitta en kör som passar dig i Svenska kyrkan Att sjunga i kör är Sveriges största och mest levande folkrörelse.

Bibeln - en av världens mest lästa texter - är fylld av intressanta levnadsöden. Följ med på en spännande resa där du får fördjupad kunskap om bibelns kända och okända män och kvinnor.

Bibelns män och kvinnor