Välkommen till Svenska kyrkan i Tierp - mötesplatsen för alla oavsett bakgrund och förutsättningar. Det är vår uppgift att tillmötesgå våra medmänniskors längtan efter Gud och det som är större än oss själva.

I Tierps pastorat har vi haft en mångårig tradition av att bjuda in till konserter i våra kyrkor under sommaren. Istället för att träffas i våra kyrkor i år träffas vi digitalt, precis som vi gjort ett tag med våra regelbundna gudstjänster, och du får chansen att avnjuta tre förinspelade livekonserter under juli månad!

Musik i sommarkväll - Live på webben

Cahmanorgelns organist Lukas Arvidsson berättar om och spelar på den världsberömda orgeln från år 1728. Varmt välkommen!

Visning av Cahmanorgeln i Lövstabruks kyrka

Kära församlingsbo, vi saknar dig och undrar hur du har det! I dessa tider av ovisshet, oro och restriktioner i samhället har mycket i allas vår vardag kommit att förändras, ställas in och ställas om. Så även i kyrkan. Här kan du läsa mer om pastoratets omställning och hur du kan fortsätta att fira gudstjänst med oss!

Tierps pastorat ställer om

Här hittar du fullständigt gudstjänstschema för perioden maj-augusti. Det inkluderar digitala helgmålsböner- och gudstjänster, planerade livesändningar och fysiska friluftsgudstjänster.

Gudstjänstschema maj-augusti

Här kan du uppdatera dig om de aktiviteter vi erbjuder i nuläget med de restriktioner som råder i samhället.

Gemenskapsaktiviteter på avstånd

Välkommen du som är lite äldre till en liten träff i församlingshemmets
trädgård, tisdag den 9 juni!

Träff för äldre i Hållnäs församlingshem

Välkommen du som är lite äldre till en liten träff i församlingshemmets trädgård, tisdag den 9 juni!

När världen drabbas av en pandemi förvärrar det en redan svår situation för människor som lever i utsatthet. Act Svenska kyrkan lyfter under maj till augusti coronavirusets konsekvenser bland människor som redan lever i utsatta situationer och samlar in pengar för att lindra de katastrofala effekterna.

Hur stannar man hemma utan något hem?