Baltaks församlingshem

Baltaks församlingshem ligger mittemot Baltaks kyrka, som ligger fem kilometer utanför Tidaholm.

Vill du hyra Baltaks församlingshem?
Båda samlingssalarna (kök ingår) 1600/800 kr
Lilla samlingssalen (kök ingår) 400/200 kr
(Se faktaruta vilken av de två hyresnivåer som gäller)

Låna eller hyra lokal

Lokalerna lånas ut gratis till medlemmar i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning. Våra församlingslokaler har två hyresnivåer. En ordinarie taxa för t.ex. företag, kommun eller landsting. En annan lägre taxa för ideell förening, registrerat trossamfund eller privatperson.

Om du vill boka eller är osäker vilken nivå som gäller kontakta expeditionen i Kyrkans hus tel.0502-197 70.