Foto: Johanna Norin

S:t Martins kapell

Ett intimt och vackert kapell som används för borgerliga begravningar och mindre kyrkliga begravningar.

S:T MARTINS KAPELL
S:t Martins kapell ligger bredvid Solna kyrka. Kapellet används framförallt till borgerliga begravningar, men när vi inte har epidemi så har vi även mindre kyrkliga begravningar där. Borgerliga begravningar bokas via kyrkoförvaltningen.
Boka dop, vigsel, eller begravning eller boka borgerlig begravning : välkommen att höra av dig!
Boka visning: växel mån-torsdag 8.30-16.00, fredag 8.30-13.00, tfn 08-546 646 00, tfn vaktmästare 08-546 646 76.

BRA ATT VETA OM S:T MARTINS KAPELL

Antal gäster: Max antal sittande 45
Utrustning i kapellet: Ljudanläggning med cd-spelare, mp3-sladd(ta med egen adapter) och USB. Slinga finns i lokalen. Stativ för mobil och ipads. Ingen projektor.
Musik: Orgel, notstativ och el-piano finns att låna
Ljus: Man får tända egna ljus på kistan/ vid urnan i kapellet så länge inte våra bårtäcken används. Finns två bårtäcken ett blått och ett gult som vi använder i församlingen.
Övrigt: Finns ett litet förrum/väntrum innan man går in i kapellet där det finns tillgång till vatten och toalett. Även en liten sakristia där prästen har röklin i olika storlekar S M L.

S:t Martins kapell, interiörbild från ceremonilokal. (På bild pandemimöblering av stolarna) Foto: Johanna Norin