Kyrkans hus

I Solnas gamla tingshus finns Kyrkans hus - en knutpunkt i Solna församling med sina fyra kyrkor. Men även här händer många aktiviteter!

I Kyrkans hus finns vår välbesökta öppna förskola (den andra finns i Järvastaden), här möts dagträffar, ungdomar och konfirmander, stick- och virkcafé. Här finns ett vackert litet kapell, en samlingssal direkt när du kommer in och även två våningsplan för kyrkans administration, vaktmästeri, bokning liksom arbetsplatser för präster, diakoner, pedagoger och musiker.

KONTAKTA KYRKANS HUS

Öppet: Se kalender
Telefon: växel mån-torsdag 8.30-16.00, fredag 8.30-13.00, tfn 08-546 646 00
Besöksadress: Skytteholmsvägen 14 i Solna, T-bana Solna centrum

Språkcafé i Kyrkans hus

Fika, öva lätt svenska och träffa nya människor. Måndagar kl. 13. Start för hösten måndag 19 september. Varmt välkommen!

Närbild på två kaffekoppar på fat och hallongrottor.

Café Kyrkans hus

Café i Kyrkans hus är öppet måndagar och onsdagar och serverar fika, lättare lunch och har andakter i kapellet.

Onsdagsträff med andakt och soppa

Välkommen till trivsam samvaro i caféet i Kyrkans hus. Hösten startar den 14 september.

Stick- och virkcafé

Varannan torsdag i Kyrkans hus. Vi ses igen till hösten torsdag 29 september.

Bibelsamtal

Läs söndagens bibeltexter tillsammans med andra varannan onsdag, jämna veckor, kl. 16 i Kyrkans hus.

Böcker till salu

Nylansering av bokbord i Kyrkans hus. Bra böcker till bra pris!