Foto: Johanna Norin

Hagalunds kyrka

Den vackra och romantiska jugendkyrkan vid höghusen i Blåkulla är perfekt för dop och bröllop. Här känner sig alla hemma.

Hagalunds kyrka är jugendkyrkan med låg tröskel och avslappnad stämning som reser sig mot på kullen i Blåkulla. Kom som du är. Vi behöver varandra. Vår gemenskap lockar människor från hela världen och bygger på mångfald. Vi har också dörren öppen för dem som behöver en hjälpande hand och bjuder på fantastiska konserter och musikupplevelser. Alla som kommer till kyrkan skall känna sig hemma. Den nationalromantiska arkitekturen med fantastiskt ljusinsläpp gör att Hagalunds kyrka lämpar sig utmärkt för dop och vigslar.

KONTAKTA HAGALUNDS KYRKA

Öppet: Se kalender.
Gudstjänst: söndagar 11.00 oh 12.00
Boka dop, vigsel eller begravning: välkommen att höra av dig!
Telefon: växel mån-fredag 8.30-16.00, tfn 08-546 646 00, vaktmästare tfn 08-546 646 83.
Besöksadress: Hagalundsgatan 6, 169 63 Solna, T-Solna centrum, Busshållplats – Södra Långgatan