Ballonger ny

Öppna förskolan i Kyrkans hus

Pga coronaviruset håller Svenska kyrkan Solnas öppna förskola i Solna centrum stängt tills vidare. Däremot är Öppna förskola på Solvändan öppen igen sedan den 5 oktober så välkommen dit istället! Vi pedagoger från Kyrkans hus kommer också att vara på plats.

OBS! Öppna förskolan i Kyrkans hus håller för närvarande stängt.

Vi följer de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten för att hjälpa till att minska coronavirusets spridning i Sverige.

Tyvärr kan vi i dagsläget inte säga när verksamheten kan öppna igen. Vi lyssnar in rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, utvärderar läget och uppdaterar här och på vår Facebooksida när vi åter kan välkomna föräldrar med barn till öppna förskolan i Kyrkans hus.

Tills vi möts igen önskar vi så länge att alla föräldrar och barn som saknar att besöka oss får vara friska och att vi kan ses snart igen, under trygga former.

Varma hälsningar från pedagogerna!

Följ oss på Facebook!

För att få information om avvikande öppetider och annan relevant information.

OBS! Nedan normala öppettider GÄLLER EJ FÖR NÄRVARANDE:

Måndag till torsdag:

förmiddag kl 9 - 12

eftermiddag kl 12.30-15

På fredagar BEBISÖPPET (0-9 månader) kl. 9 - 13

Varmt välkommen till Kyrkans hus där vi har öppen förskola för vuxna med barn, 0-5 år. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda denna mötesplats för barn och vuxna som är 100% medlemsfinansierad. Verksamheten bedrivs av pedagogerna Eva och Stina i samarbete med präst, diakon och musiker. Vi erbjuder bland annat sångsamling, lek, spädbarnsmassage och skapande.

Vissa pass har vi extra många som villl besöka oss och därför kan vi behöva begränsa insläppet under det passet.  Då sitter lappen ”Fullt” på skylten vid entrén och vi hälsar er varmt välkomna att försöka på nästkommande pass.

För att så många som möjligt ska kunna besöka oss är du är välkommen till oss 1 pass/dag. Av den anledningen kan det därför vara idé att vänta lite med att gå in om du kommer just före lunch, för att istället kunna vara med oss hela eftermiddagen istället.