En bebis med nyckelpigor på kläderna ligger på mage på golvet.

Öppna förskolan i Kyrkans hus

Efterlängtat! Nu har Öppna förskolan i Kyrkans hus öppnat igen. Välkommen till en mötesplats för barn med föräldrar. Förboka plats samma dag. Varmt välkommen!

INFORMATION GÄLLANDE COVID-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Stanna hemma om du, ditt eller dina barn känner sig sjuka eller har något symptom som gör att ni kan vara smittsamma.
  • Vi håller säker fysisk distans till varandra och håller god handhygien.

Vi anpassar verksamheten efter den rådande situationen och har öppet inomhus med vissa begränsningar som bland annat:

• En vuxen per familj
  • Begränsat antal
  • Anmälan i förväg
  • Det finns 2 pass/dag att välja på - du kan besöka oss på ett av passen

ÖPPETTIDER

Öppna förskolan i Kyrkans hus öppnar igen den 12 januari 2022!

08.30 -11.30    0-9 månader
12.30 -15.00    0-5 år

Tisdag, onsdag 0 -5 år
08.30 -11.30
12.30 -15.00

08.30 -11.30     0-5 år
12.30 -15.00 0-9 månader

08.30-13.00     0-5 år

Öppna förskolan i Kyrkans hus vänder sig till vårdnadshavare med barn 0-5 år icke inskrivna på andra förskolor.

Alla besökare behöver anmäla sig via telefon. Det görs samma dag som du vill besöka oss med start från kl. 07.45 på telefonnummer: 08-546 646 40

Håll gärna koll på vår Facebooksida, om avvikande öppettider och annan relevant information.

ADRESS

Skytteholmsvägen 14, Solna

E-POST

solna.oppnaforskolankh@svenskakyrkan.se

Följ oss på Facebook!

Varmt välkommen till Kyrkans hus där vi har öppen förskola för vuxna med barn, 0-5 år. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda denna mötesplats för barn och vuxna som är 100% medlemsfinansierad. Verksamheten bedrivs av pedagoger i samarbete med präst, diakon och musiker. Vi erbjuder bland annat sångsamling, lek, spädbarnsmassage och skapande.

Vissa pass har vi extra många som villl besöka oss och därför kan vi behöva begränsa insläppet under det passet.  Då sitter lappen ”Fullt” på skylten vid entrén och vi hälsar er varmt välkomna att försöka på nästkommande pass.

För att så många som möjligt ska kunna besöka oss är du är välkommen till oss 1 pass/dag. Av den anledningen kan det därför vara idé att vänta lite med att gå in om du kommer just före lunch, för att istället kunna vara med oss hela eftermiddagen istället.