Öppna förskolan i Kyrkans hus

Välkommen till Svenska kyrkan Solnas öppna förskola i Solna centrum!

OBS! Öppna förskolan håller stängt tillsvidare för att hjälpa till med att minska coronavirusets spridning i Sverige.

Varmt välkommen till Kyrkans hus där vi har öppen förskola för vuxna med barn, 0-5 år. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda denna mötesplats för barn och vuxna som är 100% medlemsfinansierad. Verksamheten bedrivs av pedagogerna Annika, Eva och Stina i samarbete med präst, diakon och musiker. Vi erbjuder bland annat sångsamling, lek, spädbarnsmassage och skapande.

Vissa pass har vi extra många som villl besöka oss och därför kan vi behöva begränsa insläppet under det passet.  Då sitter lappen ”Fullt” på skylten vid entrén och vi hälsar er varmt välkomna att försöka på nästkommande pass.

För att så många som möjligt ska kunna besöka oss är du är välkommen till oss 1 pass/dag. Av den anledningen kan det därför vara idé att vänta lite med att gå in om du kommer just före lunch, för att istället kunna vara med oss hela eftermiddagen istället.

Telefonnummer till oss: 08-546 646 40

Öppettider våren 2020

OBS! Öppna förskolan håller stängt från måndag 16 mars till och med fredag 27 mars för att hjälpa till med att minska coronavirusets spridning i Sverige.

Måndag till torsdag förmiddag kl 9 - 12, eftermiddag kl 12.30-15

På fredagar BEBISÖPPET (0-9 månader) kl. 9 - 13

avvikande öppettider, Stängt

Torsdag 2 april kl. 9-12 (öppnar kl. 12.30)
Torsdag 7 maj

Följ oss på Facebook!

För att få information om avvikande öppetider och annan relevant information.