Svenska kyrkan Solna Besöksadress: Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, 17144 SOLNA Postadress: Box 1006, 17121 SOLNA Telefon:+46(8)54664600 E-post till Svenska kyrkan Solna

Öppna förskolan i Kyrkans hus

Mötesplats för föräldrar med barn 0-5 år. Varmt välkommen till sångsamling, lek, spädbarnsmassage och skapande hälsar pedagogerna! Två möjliga pass per dag (utom fredagar), välj antingen förmiddag eller eftermiddag.

Varmt välkommen till Kyrkans hus där vi har öppen förskola för vuxna med barn, 0-5 år. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda denna mötesplats för barn med föräldrar som är 100% medlemsfinansierad. Verksamheten bedrivs av pedagogerna Annika, Eva och Stina i samarbete med präst, diakon och musiker. Vi erbjuder bland annat sångsamling, lek, spädbarnsmassage och skapande.

Vissa pass har vi extra många som villl besöka oss och därför kan vi behöva begränsa insläppet under det passet.  Då sitter lappen ”Fullt” på skylten vid entrén och vi hälsar er varmt välkomna att försöka på nästkommande pass.

För att så många som möjligt ska kunna besöka oss är du är välkommen till oss 1 pass/dag. Av den anledningen kan det därför vara idé att vänta lite med att gå in om du kommer just före lunch, för att istället kunna vara med oss hela eftermiddagen istället.

Telefonnummer till oss: 08-546 646 40

Öppettider våren 2020

Måndag till torsdag kl 9 - 15 (stängt mellan kl. 12 och kl 12:30)

På fredagar BEBISÖPPET (0-9 månader) kl. 9 - 13