Vardagsbilder på Emma, Malin och dottern Klara

Öppna förskolan Solvändan - nu utomhus

På Kyrkans öppna förskola Solvändan kan du träffa andra föräldrar och barn! Vi ses utomhus - det är lite annorlunda, men lika roligt! Sommarstängt på Solvändan från 15 juli till och med 18 augusti.

INFORMATION GÄLLANDE COVID-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Stanna hemma om du, ditt eller dina barn känner sig sjuka eller har någon symptom som gör att ni kan vara smittsamma.
  • Vi håller säker fysisk distans till varandra och håller god handhygien.

Vi anpassar verksamheten efter den rådande situationen och begränsar bland annat antalet besökare till:

• En vårdnadshavare per familj
  • Begränsat antal
  • Anmälan i förväg

Öppna förskolan Solvändan vänder sig till vårdnadshavare med barn 0-5 år icke inskrivna på andra förskolor.

Alla besökare behöver anmäla sig via telefon. Det görs samma dag som du vill besöka oss med start från kl. 07.30 på telefonnumer: 08-546 646 23

Öppettider måndag- torsdag

08.30 – 15.30 (med uppehåll för lunch)

Öppettider fredag

08.30 – 13.30 (med uppehåll för lunch)

Från och med 15 juli till och med 18 augusti har Öppna förskolan Solvändan sommarstängt. Förskolan öppnar igen 19 augusti.

Håll gärna koll på vår Facebooksida, för mer information.

Tills dess att Kyrkans öppna förskola i Kyrkans hus, Skytteholmsvägen 14, öppnar igen möter du även pedagogerna därifrån på Solvändan.

ADRESS
Fridensborgsvägen 110, Järvastaden

telefon

e-post

solna.solvandan@svenskakyrkan.se

Följ oss på Facebook!

För att få information om avvikande öppettider och annan relevant information.

Det här är vad Solvändan erbjuder (under icke-corona tider):

• Drop-in
  • Gratis
  • Sångsamling
  • Spädbarnsmassage
  • Möjlighet att värma medhavd mat
  • Fika till försäljning