Öppna förskolan Solvändan

Pga coronaviruset och för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer håller Solvändan, Svenska kyrkan Solnas öppna förskola i Järvastaden, stängt tills vidare. Det är med tunga hjärtan vi stänger ner men det är för allas säkerhet och välmåendes skull. Vi saknar er och hoppas vi får ses snart igen!

OBS! Öppna förskolan solvändan håller för närvarande stängt.

Vi följer de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten för att hjälpa till att minska coronavirusets spridning i Sverige.

Tyvärr kan vi idagsläget inte säga när verksamheten kan öppna igen. Vi lyssnar in rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, utvärderar läget och uppdaterar här och på vår Facebooksida när vi åter kan välkomna föräldrar med barn till öppna förskolan Solvändan i Järvastaden.

Tills vi möts igen önskar vi så länge att alla föräldrar och barn som saknar att besöka oss får vara friska och att vi kan ses snart igen, under trygga former.

Varma hälsningar från pedagogerna!

Det här är vad Solvändan erbjuder (i vanliga fall):

• Drop-in
  • Gratis
  • Sångsamling
  • Spädbarnsmassage
  • Möjlighet att värma medhavd mat
  • Fika till försäljning

Fridensborgsvägen 110, Järvastaden

telefon

e-post

solna.solvandan@svenskakyrkan.se

Följ oss på Facebook!

För att få information om avvikande öppetider och annan relevant information.

OBS! Nedan normala öppettider GÄLLER EJ FÖR NÄRVARANDE:

Måndag kl. 09-15, 0-5 år
Tisdag kl. 09-15, 0-5 år