Foto: Johanna Norin

Miniorerna startar i höst!

Snart startar en ny eftermiddagsverksamhet för barn i Kyrkans hus. I höst är barn från 6 år och uppåt välkomna till Kyrkans hus på onsdagar för att leka, pyssla, ha kul och prata om livet.

I Kyrkans hus lokaler på Skytteholmsvägen 14 kommer barn från 6 år och uppåt kunna mötas i ett tryggt sammanhang för att skapa meningsfulla relationer till andra barn och vuxna. Vi kommer leka, pyssla, ha kul och prata om livet. Det kommer finnas plats för barnen att på ett naturligt sätt dela med sig av sina funderingar och upplevelser om livet och få chansen att prata om till exempel hur man är en bra kompis.

Miniorerna startar 1 september

Det kommer vara ett planerat program kl. 16-18 varje onsdag. Men pedagoger och personal kommer också att finnas på plats redan från 14.00, så att barnen kan komma tidigare för att hänga och äta mellis.

Programmet kommer att variera från gång till gång, allt från att leka till att pyssla, men det finns också utrymme för barnen att påverka vad vi ska göra.

Vi drömmer också om att göra olika typer av arrangemang för barnen till exempel övernattning i kyrkan, grillkväll, talangjakt och annat skoj!

Miniorerna är ett bra sätt för att få barnen att känna sig hemma i kyrkan.

Skicka in anmälan för hösten 2021 via formuläret nedan eller kontakta församlingspedagogen Sara Ekström om ni har frågor om verksamheten.

Anmälan till Miniorerna i Kyrkans hus

Sara Ekström

Svenska kyrkan Solna

Ungdom och Konfirmand

Mer om Sara Ekström

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och arrangerar våra verksamheter så ansvarsfullt som möjligt.

• Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har någon symptom som gör att du kan vara smittsam.
  • Vi håller säker fysisk distans till varandra och håller god handhygien.
  • Samlingar inomhus utan anvisade platser - max 8 personer.

Läs mer om hur många besökare som är tilltåtna per kyrka med mera här