Kontakt

Södra Vedbo pastorat Besöksadress: Österlånggatan 17, 57531 EKSJÖ Postadress: Box 248, 57523 EKSJÖ Telefon: +46(381)662300 E-post till Södra Vedbo pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ingatorp - Bellö församling

I vår församling finns ungefär 1200 kyrkotillhöriga. Vi har två kyrkor, en i Ingatorp och en i Bellö. Arbetet leds av församlingsherde Markus Klefbeck

Välkommen till Ingatorp - Bellö församling

Varje söndag firas i regel gudstjänst i någon av våra två kyrkor, Ingatorps kyrka eller Bellö kyrka. I församlingen finns fyra tätorter, Bruzaholm, Bellö, Hjältevad och Ingatorp och vår målsättning är att fira gudstjänst eller ordna annan verksamhet så som t.ex. soppluncher i alla dessa åtmindstone några gånger om året.

I vår församling vill vi prioritera barn och ungdomsverksamheten för att nå fler barn och ungdomar med sina familjer. Vi tycker också det diakonala arbetet är viktigt, bland äldre, asylsökande och andra behövande inte minst med hjälp genom ideella krafter.

Vi vill att kyrkan ska synas och verka i hela samhället så invånarna känner sig välkomna och delaktiga i kyrkans gemenskap.