Eksjö

Musik och körverksamhet

Välkommen till någon av våra körer!

Sång och musik är en viktig del av Svenska kyrkan i Eksjös verksamhet. Det finns flera körer så att alla ska finna sin plats att sjunga.

Team Joy
Tisdagar kl 16.45-17.15 från 5 år t o m årskurs 1
Tisdagar kl 17.15-18.00 från årskurs 2 t o m årskurs 4
Ledare: Marie-Louise Johansson

Ungdomskören
för dig som är 11 år och uppåt (årskurs 5 och uppåt)
onsdagar 16.00-17.00
Ledare: Marie-Louise Johansson

Optimistkören
övar udda tisdagar 19.00-20.30
Ledare: Nils-Gunnar Karlson

Kyrkokören
övar onsdagar 19.00 - 21.00
Ledare: Sören Gustafsson

Alla körer övar i Aschans sal i Kyrkbacksgården, Österlånggatan 17

Våra körledare svarar gärna på fler frågor!
Kom med och sjung - gammal som ung!
Det är härligt att sjunga!

Marie-Louise Johansson

Enhet Gudstjänst och Musik, Personal Eksjö församling, Personal i Södra Vedbo pastorat, Musiker

Mer om Marie-Louise Johansson

Marie-Louise Johansson är musiker med särskilt ansvar för barn och ungdomskörerna i Eksjö församling. Hon har sitt kontor i Kyrkbacksgården Eksjö.

Nils-Gunnar Karlsson

Mer om Nils-Gunnar Karlsson

Nils-Gunnar Karlson är kantor och kyrkomusiker i Eksjö församling i södra Vedbo pastorat. Han leder Optimistkören. Han har sitt kontor i Kyrkbacksgården, Eksjö. Nils-Gunnar Karlsson är facklig representant i Linköpings stift för Lärarförbundet - Kyrkomusikernas Riksförbund KMR.

Sören Gustafsson

Enhet Gudstjänst och Musik, Personal i Södra Vedbo pastorat, Personal Eksjö församling, Musiker

Mer om Sören Gustafsson

Musikdirektör, kyrkomusiker och leder Kyrkokören i Eksjö församling. Han har sitt kontor i Kyrkbacksgården, Eksjö.